• A hajdúszoboszlói gyógyfürdőben elérhető kezelések nemcsak mozgásszervi betegségek, hanem komoly, komplikált műtéteket követően is hatékonyak.

  • Ezt a közelmúltban a Hungarospa első embere is megtapasztalhatta.

  • Vezérigazgatója gyógyulásáról számolt be a Hungarospa fürdő.

A hajdúszoboszlói Hungarospa rendszeresen közöl gyógyulási történeteket a náluk kezelt betegekről. Az elmúlt héten egy egészen különleges rehabilitációról számoltak be: a Hungarospa Zrt. vezérigazgatójáéról. A fürdő weboldalán közölt cikkből kiderül, hogy Czeglédi Gyula vezérigazgató február végén esett át egy Bypass-szívműtéten. A három hétig tartó rehabilitációja már március másodikán – a műtét után egy héttel – megkezdődött, s hol máshol, mint a Hungarospa Gyógyfürdőben.

Hungarospa gyógykezelésAhogy a cikk végén lévő rövid videón is látható, gyógytornával segítették a vezérigazgató gyógyulását. Rákosiné Butt Katalin vezető gyógytornász a műtét után a felsőtest és a láb erősítésére (a műtéthez az egyik lábból vesznek ki eret) koncentrált. A torna révén a beszűkült izommozgások egyre jobbak és mozgékonyabbak lettek.

„A gyógykezelésnek, a Hungarospa munkatársak szakszerű ellátásának és odafigyelésének, valamint az itthoni környezetnek köszönhetően elmondhatom, hogy 1 hónappal a műtétet követően az irodai munkavégzésre is alkalmas vagyok. Az esetem is igazolja, hogy a gyógyfürdőben elérhető kezelések nem csak mozgásszervi, hanem komoly, komplikált műtéteket követően is biztosítják magas színvonalon azt az egészségügyi szolgáltatást, amivel a hozzánk ellátogató vendégek vissza tudnak kerülni az alkotó életbe” – mondta a rehabilitációja után Czeglédi Gyula.

Így gyógytornáztatták a fürdő vezérigazgatóját: