• A felnőtt belépő 1500 forint a Tiszaföldvári Strandfürdőben, ami manapság már nagyon kedvező árnak számít.

  • A szabadtéri medencés termálstrandon minősített gyógyvíz áll a vendégek rendelkezésére.

  • A termálfürdő egész évben nyitva tart.

Akik szeretik a nyugodt, hangulatos gyógyvizes fürdőket, azoknak érdemes egy próbát tenniük a Tiszaföldváron található termálfürdővel. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei város Martfűvel szomszédos, Szolnoktól délre nagyjából 25-30 kilométerre található.

A településen az 1960-as években találtak termálvizet, ami 2003-ban gyógyvíz minősítést kapott. Alkáli-hidrogénkarbonátos gyógyvízről van szó, ami alkalmas a reumatikus és ízületi, valamint nőgyógyászati betegségek kezelésére, a panaszok enyhítésére, valamint segíti a műtéteket követő felépülést.

A termálfürdő kizárólag szabadtéri medencékkel rendelkezik, ettől függetlenül egész évben működik. Amennyiben a nyári szezonon kívül keresné fel a fürdőt, akkor az indulás előtt mindenképpen tájékozódjon, mert előfordulnak hosszabb karbantartási szünetek, illetve a téli szezonban csak péntek, szombat, vasárnap szoktak nyitva tartani.

Már csak ezért is érdemes kihasználni a nyarat, hiszen ilyenkor minden medence a vendégek rendelkezésére áll. A különböző hőfokú termálvizes medencék mellett gyermekpancsoló és egy nagy úszómedence jelenti a választékot. A fürdőhöz kemping és üdülőházak is kapcsolódnak.

Tiszaföldvár gyógyvizes termálfürdő

A belépőjegyek ára kimondottan kedvezőnek számít. Ez konkrétan azt jelenti, hogy egy felnőtt napijegy 1500 forintba, nyugdíjasoknak 1400 forintba, gyerekeknek 1200 forintba kerül. 2 felnőtt és 2 gyermek részére családi jegyet is kínálnak 4500 forintért. Ráadásul ezekből az árakból a helyi lakosoknak, csoportoknak még kedvezményt is nyújtanak, valamint a zárás előtti utolsó három órában 1000 forintért válthatunk belépőt.

Tiszaföldvár úszómedence

Gyakoriak a nyári programok a tiszaföldvári fürdőben, akit ezek érdekelnek (vagy éppen pont elkerülné), az nézzen rá a Facebook oldalukra. Utóbbi linkjét érdemes elrakni a kedvencek közé, mert a Google a termálfürdő kapcsán csak egy inaktív Facebook oldalt talál meg.