• Július elsejétől a Bocskai Gyógyfürdő vendégei nélkülözni kényszerülnek a fürdő fedett részlegének termálmedencéit, valamint a szaunákat.

  • Azonban egyes szolgáltatások továbbra is zavartalanul üzemelnek.

A Hajdúböszörmény város honlapján közzétett tájékoztatás szerint a Bocskai Gyógyfürdő termálmedencéi és szaunái jövő hétfőtől, azaz július 1-től felújítási munkálatok miatt átmenetileg nem üzemelnek. Mint írják, a munkálatok célja, hogy a jövőben még színvonalasabb szolgáltatásokat kínáljanak vendégeknek. (Idén komoly fejlesztések kezdődtek a fürdőben, amiről korábban itt írtunk).

Ugyanakkor a vendégek nem maradnak fürdőzési, illetve gyógyulási lehetőségek nélkül. A Bocskai Gyógyfürdő strandi részlege továbbra is üzemel, továbbá a gyógyászati kezelések sem állnak le.

Meddig tartanak a fedett fürdőt érintő munkák? A Facebook oldalukon egy kérdésre azt válaszolta a gyógyfürdő illetékese, hogy a terveik szerint egy hónapig, de ez függ a felújítás során feltárt esetleges hibáktól is.

A Bocskai Gyógyfürdő strandján úszómedence, gyerekmedence, strandmedence és két termálmedence áll a fürdőzők rendelkezésére. A strandi jegyárak egyébként egész kedvezők. Egy felnőtt napijegy hétköznap 2300 forintba, hétvégén 2700 forintba kerül. Ugyanezért a két jegytípusért diákoknak és nyugdíjasoknak 2100 forintot, illetve 2400 forintot kell fizetni. Városkártyával a helyi lakosoknak mindezekből kedvezményt is biztosítanak.

strandmedencék a hajdúböszörményi Bocskai fürdőben

Az idei Strandok Éjszakájáról itt olvashat.