• December 23-án jelképes áron válthatnak egész napos fürdőbelépőt a zalakarosi lakosok.

  • Ezen a napon különleges szaunaprogramokat is tartanak a vadonatúj szaunavilágban.

Amúgy sem lehet rossz dolog a termálfürdőjéről ismert Zalakaroson lakni, viszont hétfőn – december 23-án – különösen jó dolguk lesz az ottani lakosoknak. A megnyitásának 54. évfordulóját idén ünneplő Zalakarosi Fürdő ugyanis ezen a napon jelképes áron, 54 forintért biztosít belépést minden helyi lakosnak.

Ráadásul az 54 forintért minden szolgáltatást igénybe vehetnek. Azaz a gyógyfürdő és az élményfürdő részleget, továbbá a ma megnyitott vadonatúj szaunavilágot is felkereshetik. Sőt, az aznap rendezett különleges szaunaszeánszokra szintén 54 forintért válthatnak belépőt a zalakarosiak.

A szaunaprogramok hétfőn 16:00-kor, 16:45-kor, 17:30-kor, 18:15-kor kerülnek megrendezésre. A zalakarosi lakosok a kedvezményes belépőt a lakcímkártyájuk bemutatása ellenében vásárolhatják meg.

Az üdülőhelyen egyébként nem most tartanak először hasonló akciót. Idén ősszel pedig a helybéli nyugdíjasoknak is jelentős kedvezményt kínáltak, ugyanis minden második kedden 500 forintért válthattak komplex belépőjegyet a fürdőbe. Máskülönben egy ilyen jegy ára 4400 forintba kerül.

Zalakaros fedett élményfürdő

Akik az ünnepek alatt látogatnának el Zalakarosra, azoknak jó hír, hogy minden egyes nap nyitva lesz a termálfürdő. Annyi változással, hogy december 24-én a fürdőegységek már 15 órakor zárnak. Majd szilveszterkor is kicsit korábban, 18 órakor lesz a záróra, aznap este ugyanis szilveszteri fürdőpartyt is rendeznek.