• A téli tanítási szünet idején, valamint november elsején nem lesz nyitva a Marcali Fürdő.

  • Január első hetének utolsó napján nyitnak újra.

A Balaton délnyugati részétől 14 kilométerre fekvő Marcali város termálfürdője már jó előre jelezte, hogy idén téli leállást tartanak. Az üzemszünet december 19-én kezdődik és 2023. január 7-ig tart, január 8-án, egy vasárnapi napon nyitnak újra. Azaz a vendégek egy nap híján három hétig nem látogathatják a fürdőt.

Fontos tudnivaló azoknak, akik a közelgő hosszú hétvégén keresnék fel a Balatonhoz közeli Marcali Fürdőt, hogy november 1-jén, kedden szintén zárva tart a létesítmény.

A Marcali Fürdőben a mostani őszi-téli-tavaszi szezon idején a fedett részleg szolgáltatásai, azaz az úszómedence, tanmedence, gyógyvizes medence, jacuzzi, valamint a szauna áll a vendégek rendelkezésére. Ezen felül egy kis szabadtéri gyógyvizes medence is üzemel.

A napi belépő ára jelenleg felnőtteknek 3000 forintba, gyerekeknek, diákoknak, nyugdíjasoknak pedig 2100 forintba kerül.

Marcali termálfürdő fedett gyógymedence

A Marcali Fürdő kapcsán érdemes azt is tudni, hogy a termálvizük gyógyvíz minősítéssel rendelkezik. Marcaliban nátrium-hidrogénkarbonátos, kloridos víz tör fel, ami a hivatalos javallatok szerint reumatikus térd-, csípő- és gerincízületi bántalmak, egyes nőgyógyászati megbetegedések és idegrendszeri panaszok kezelésére alkalmas.