• Egy helyi turisztikai kártyával olcsóbban válthatók belépők a fürdőbe, ráadásul egyéb kedvezményekre is jogosít a kártya.

  • Még két hétig a Harkány Kártya által biztosítottnál is nagyobb kedvezmény vehető igénybe a gyógyfürdőben.

Érdemes tudni azoknak, akik Harkányban töltenek néhány napot, hogy ingyen elérhető számukra egy kedvezményeket nyújtó turisztikai kártya. A Harkány iCard, vagy más néven Harkány Kártya kiváltására azok jogosultak, akik az üdülőhelyen töltenek el legalább egy éjszakát, 18 év felettiek és idegenforgalmi adót fizet utánuk a szálláshely.

A kártya 10 százalékos kedvezményt biztosít a felnőtt egész napos, valamint délutáni gyógy- és strandfürdő belépőjegyek árából. Ráadásul más helyi, és környékbeli szolgáltatóknál is használható, ahol 5 és 50 százalék közötti kedvezményt biztosít. A kártya egyébként a harkányi szálláshelyre érkezéstől már használható és a távozás napján 18 óráig érvényes.

Nem árt tehát fejben tartani a Harkányba utazóknak ezt a lehetőséget, főleg azoknak, akik október 27. után látogatnak el az üdülőhelyre. Addig ugyanis még ennél is nagyobb kedvezményt nyújt a Harkányi Gyógyfürdő, ami ráadásul nemcsak a teljes árú, hanem a kedvezményes (gyermek, diák és nyugdíjas) jegyekre is érvényes.

Ahogy ugyanis korábban írtuk, jelenleg két gyógyvizes medencének a karbantartása zajlik, s emiatt október 10. és 27. között 15 százalékkal olcsóbbak az egész napos, valamint a délutános belépőjegyek. Ez például egy felnőtt napijegy esetén közel ötszáz forintos kedvezményt jelent. Októberben érvényben van egy szűkebb kört érintő akció is. A harkányi lakosok ugyanis egész hónapban mindössze 1100 forintért válthatnak napi belépőt a fürdőbe.

Harkány termálfürdő