Egy hónapot csúszik a nyíregyházi termálfürdő megnyitása, ugyanis a tervezetthez képest többféle felújítási munkát hajtottak végre. A Júlia Fürdőt mintegy 40 millió forintból modernizálják.

A nyíregyházi Júlia Fürdő ideiglenes bezárását még júliusban jelentették be. Ahogy ezt akkor már megírtuk, a felújításra azért volt szükség, mert olyannyira leromlott a termálkút állapota, hogy az már a fürdő vízellátását veszélyeztette. A létesítmény vezetősége akkor még két-három hetesre becsülte a felújítás idejét, az eredeti tervek szerint augusztus közepén nyílt volna meg újra a fürdő. A Szabolcs Online által közölt fotó alapján azonban még most is javában zajlanak a munkálatok.

Júlia Fürdő: várhatóan szeptemberben megnyitják

Mint kiderült, azért tolódik a Júlia Fürdő átadása, mert menet közben derült ki, hogy további munkálatok is szükségesek a gyógyfürdő további működtetéséhez. Teljesen kicserélték az álmennyezetet, újra festették több helyiségben a falakat, valamint a medencék csőrendszerét is cserélték és a szaunákat is modernizálták. Jelen állás szerint szeptember 15-ére, szombatra tervezik a Júlia termálfürdő újbóli megnyitását, igaz ez még változhat. A Júlia Fürdő felújításának a költsége meghaladta a 40 millió forintot. A fürdő belépőjegyeinek árai a nyitás után is változatlanok maradnak.