• Mostantól modernebb környezetben pancsolhatnak a Hévízi Tófürdő legfiatalabb vendégei.

  • Akár az együtt utazó többgenerációs családoknak is érdemes felkeresni a termálfürdőt.

Felújították a Tófürdő területén található gyermekmedencét, amit kifejezetten csak a 14 év alattiak használhatnak. Megújult a medence burkolata, új csúszdát szereltek fel és már árnyékolók is találhatók a medence felett.

A gyerekmedencének már csak azért is fontos szerep jut, mert a 12 év alattiak számára nem ajánlott a gyógyvizes tóban való fürdőzés. (Arról, hogy ez miért van így, itt olvashatja korábbi cikkünket).

A Hévízi Televízió – lejjebb görgetve megtekinthető – tudósításából kiderül, hogy leginkább a 40 év feletti korosztály keresi fel a Tófürdőt. Azonban a nyári időszakban nagyon sok családos vendég veszi Hévíz felé az irányt. Sőt, akár háromgenerációs családok is megfordulnak az üdülőhelyen és a fürdőben.

Amíg a nagyszülők gyógyulnak, a szülők pedig megelőzésképpen veszik igénybe a Tófürdő szolgáltatásait, addig a gyerekek a fürdő játszóterén, vagy az említett medencében kapcsolódhatnak ki. A nyári főszezonban egyébként napi szinten 4000-5000 vendég látogat el a Tófürdőbe, s bár sok a külföldi turista, de az továbbra is igaz, hogy a fürdőzők többsége magyar.

Itt nézhetik meg a Hévízi Televízió videóját, amiben egy évtizedek óta visszajáró fürdővendéget is megszólaltatnak: