• Hamarosan átadják a Szentesi Üdülőközpont új wellness részlegét.

  • Viszont közben egy új termálkút fúrása is megkezdődött, ami kellemetlenségekkel jár.

Zajlanak az események a Szentesi Üdülőközpontban, ahol a közelmúltban egy új, fedett wellness-részleget építettek, amelynek átadása ezen a héten lesz. Ezen felül hamarosan befejezik a gyermekmedence és a gyermekpancsoló felújítását, amit már szombattól birtokba vehetnek a legkisebb fürdővendégek.

Mindezek mellett a múlt héten újabb munkálatok kezdődtek a létesítményben. A fürdő biztonságos vízellátása érdekében ugyanis szükségessé vált egy új termálkút fúrása. Ahogy a lenti képen is látszik, a berendezések már dolgoznak, a gépnek 1800-2000 méterre kell lefúrnia, így a munkálatok várhatóan másfél hónapig, azaz körülbelül augusztus közepéig tartanak.

Szentes termálkút fúrásSajnos a kútfúrás zajjal és porral jár, ezért a létesítmény vezetősége felhívta a következő másfél hónapban a Szentesi Üdülőközpontban pihenést tervezők figyelmét arra, hogy ennek tudatában foglaljanak szállást. A kellemetlenségeket kompenzálandó utószezoni árak érvényesek az üdülőházakra vonatkozóan.

Szentes termálmedenceA 7 hektáros területen fekvő központban, a fürdő, az üdülőházak mellett egy kemping is található. Az első üdülőket még 1976-ban építették, a kempinget pedig 1986-ban nyitották meg. A fürdőrészlegben a 2000-es évek elejétől kezdődtek jelentősebb fejlesztések. Az évek során új termálmedencéket, öltözőépületet, csúszdás medencét és játszóteret építettek. Az üdülőközpont életében jelentős előrelépést fog jelenteni a hamarosan átadásra kerülő wellness- és élményfürdő részleg.

Látta már a leendő Csongrádi Termálfürdő látványterveit? Ide kattintva megtekintheti.