Idén immár negyedik alkalommal tartják meg Debrecenben a Kerekestepeli Fürdő Fesztivált. A szeptember 22-én, a termálfürdő területén zajló eseményen többféle programmal várják a vendégeket. Főzőversenyt szerveznek profi és amatőr kategóriában. Lesznek továbbá sportvetélkedők, gyermekprogramok. Délután pókerverseny, valamint több koncert is, a napot pedig Nagy Feró fellépése zárja.

Debrecen kerekestelepi, zöldövezeti városrészében 2009-ben rendezték meg első alkalommal a fesztivált, amivel az ott élők összetartozását akarták szimbolizálni, de végül a rendezvény városszerte kedvező fogadtatásra talált. Az idei év jelentős eseménye volt, hogy a településrész – éves szinten 35 ezres látogatószámú – termálfürdője is megújult. A kerekestelepi vízben nem csak fürdeni érdemes, hanem akár ivókúraként is hatékony lehet. A fürdőről bővebben itt olvashat.

(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).