• Tavaly szaunát és egy kültéri medencét építettek a Dandár Gyógyfürdőben.

  • Idén nyáron a belső medencetérben végeztek felújításokat.

Az elmúlt nyáron felújították a budapesti Dandár Gyógyfürdő termál medence részlegé. Újraburkolták a beltéri részleg medencéit és falait, felújították az öltözők mennyezetét, valamint egy új vizesblokkot is kialakítottak.

A Dandár Fürdőben sokáig csak ez a szűkös kapacitású beltéri részleg működött. Ezt 2014 őszén orvosolták, amikor fürdő belső udvarán egy jópofa kültéri medencét adtak át, ami a fölé kifeszített ponyva révén esőben is használható. A kör alakú medence két részre van osztva és 36, valamint 38 Celsius-fokos termálvízzel van feltöltve. Ezek úgyvezett kevert vizű medencék, a beltérben viszont mindkét medence gyógyvizes és szintén 36 és 38 Celsius-fokos.

A tavalyi fejlesztés egyébként nem állt meg a kültéri medencénél, hiszen egy szaunát, egy gőzfürdőt, merülőmedencét, valamint pihenőteret is átadtak a Dandárban.

A Dandár tipikusan az a fürdő, amit inkább belülről érdemes nézegetni. Mit szépítsük, maga az utcafront és a fürdő környéke nem túl vendégcsalogató, pláne a lenti street view utcaképen.

Dandár termálfürdő


A zord külső viszont szimpatikus belső teret takar.

Dandár termálfürdő

Dandár termálfürdő

Dandár termálfürdő

Dandár termálfürdő

Az udvari medence is jól sikerült.

Dandár termálfürdő

Fotók: dandarfurdo.hu