• Már javában zajlik a Lenti Gyógyfürdő melletti négycsillagos hotel építése.
  • Ezzel párhuzamosan a fürdőt bővítését is megkezdték.

94 szobás, 260 férőhelyes négycsillagos hotel épül a Lenti Gyógyfürdő szomszédságában. Ahogy korábbi cikkünkben írtuk, a szállodát folyosó köti majd össze a fürdővel, amit a beruházás keretében szintén fejlesztenek, méghozzá egy új élménymedencével. A szlovén határ melletti kisvárosban már zajlanak a munkálatok. Ahogy a cikk végén található videóban Kutfej Attila, a fürdőt üzemeltető társaság ügyvezető igazgatója elmondja, egy-két hetes csúszásban van a kivitelezés, ez azonban semmilyen problémát nem fog okozni a szállodaépítési projektben.

Lenti Hotel

Ilyen lesz a hotel

Amikor a videó készült, akkor éppen egy régi épületet bontottak, aminek a helyén a szálloda parkolói lesznek. Illetve akkor kezdődtek a földmunkálatok. Több mint 5000 köbméter földet ásnak majd ki, ugyanis a hotelnek pinceszintje is lesz. A szállodaépítéssel párhuzamosan zajlik a fürdő említett bővítése is.

Lentiben a 70-es évek vége óta működik fürdő. Az itt található gyógyvíz nátrium-hidrogénkarbonátos és mozgásszervi problémák, gerinc, ízületi gyulladásos és kopásos betegségek kezelésére alkalmas. Az építkezés alatt a fürdő zavartalanul üzemel.