• A korábban Hell Park néven beharangozott létesítményt végül Avalon Park néven nyitják meg.
  • Két ütemben adják át, először a gokartpályát.
  • Ősszel pedig az egész élményparkot.

Tegnap jelentették be hivatalosan is, hogy Avalon Park néven még az idén átadják Miskolctapolca legújabb turisztikai attrakcióját. Az élménypark 32 szobát, 15 rönkházas apartmant és három lakosztályt, valamint egy 80 fős éttermet is magában foglal. Az Avalon Park különlegessége lesz az elektromos – zajtalan – gokartok számára kialakított pálya. Továbbá egy nagy játszópark, konferencia-központ és egy műfüves futsallpálya is helyet kap majd a miskolctapolcai élményparkban, de a látványterveken egy kültéri medence is látható.

Az első ütemben – nyárig – a gokartpálya készül el. Októberig pedig az ígéretek szerint a teljes komplexumot átadják, ami egyébként az energiaitaláról ismert Hell beruházásában valósul meg.

Hell Miskolctapolca élményparkA beruházás egy volt kemping területén valósul meg és az évek során változott azért a koncepciója. Első körben ugyanis egy „Erdei Szabadidő Park” nevű fejlesztést jelentettek be. Tavaly pedig már Hell Park néven emlegették a létesítményt. Az épületegyüttest tervező Csikós Mihály referenciái közé is ezen a néven került fel az élménypark. Ez már egészen hasonló volt a most bejelentett Avalon Parkhoz, viszont a látványterveket megnézve látszik azért néhány változás. (Felül a régebbi, alul az újabb).

Hell Miskolctapolca élményparkMódosult a faházak elhelyezése, a korábbi kültéri parkoló nincs már a friss terveken, viszont a medencés rész újonnan került be az Avalonnak keresztelt létesítménybe.

Hell Miskolctapolca élménypark