• Múlt héten egy jó kis videót készítettek a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum strandi részéről.

  • Ezen láthatják, hogy mely medencék tartanak már nyitva.

A május eddigi még nem hozott – finoman szólva – strandidőt, de ettől függetlenül a hazai termálfürdők egy jelentős része legalább már részben megnyitotta a szabadtéri részét. Ezek közé tartozik a hajdúszoboszlói Hungarospa is, ahol a vendégek rendelkezésére áll a hatalmas, 30 hektáros strand is. Csak azért, hogy érzékeltessük ezt a méretet: a 30 hektár annyi, minta 43 focipályát tennénk egymás mellé.

Jelenleg az előszezonban az úgynevezett tradicionális strandrész medencéi várják a strandfürdőbe érkező vendégeket. Ez az I/A, I/B, I/C, I/D és a II-es medencét, a pezsgőmedencét, a hullámmedencét jelenti, ami jó idő esetén a gyerekmedencével is kiegészül. A többi medencét majd a nyártól kezdődően vehetik birtokba a vendégek. Illetve amennyiben jó idő lesz, akkor hétvégi délutánokon az aquaparkot már májusban is megnyitják.

A lenti videó azok számára is érdekes lehet, akik nagy rajongói a Hungarospának, illetve azoknak is, akik esetleg még nem jártak a fürdőben. A drónos felvételeket Tóth László készítette még május elsején. Ezen feltűnik a Csónakázó-tó, valamint a fenti medencék is láthatók a videón.

Egyébként az előszezonban már csak azért is érdemes felkeresni a Hungarospát, mert június végéig még az előszezoni jegyárak érvényesek. Ez a strandfürdőre, a gyógyfürdőre, az Aqua-Palace élményfürdőre és az Árpád uszodára egyaránt igaz.