• Hétfőn 11 órakor megnyitott a vajdasági Pacséri Gyógyfürdő.

  • A vendégeknek nem kellett kétszer mondani, hogy újra mehetnek a fürdőbe, már az első napokban sokan voltak.

Január 11-én írtunk arról, hogy ismét látogatható a Szerbiában, de a magyar államhatár közelében lévő Pacséri Gyógyfürdő. December elején a koronavírus-járvány súlyosbodása miatt kellett bezárni a fürdőt, viszont a magyarországinál lazább szabályozásnak köszönhetően mostantól már újra fogadhatnak vendégeket.

Amikor tavaly tavasszal, a járvány első hullámát követően újranyitott néhány magyarországi termálfürdő, akkor a vendégek eleinte még nagyon óvatosak voltak. Májusban igazából még csak lézengtek a vendégek az akkoriban megnyíló fürdőkben. Ezért is érdekes a Pannon RTV tegnapi tudósítása, ami alapján a pacséri fürdőbe hamar visszaszoktak a vendégek.

A videóban elhangzik, hogy a fürdőzők rendelkezésére állnak a fedett részleg 32 és 34 Celsius-fokos ülőmedencéi, de a kevésbé fázósak akár a szabadtéri termáltóban is megmártózhatnak. A létesítményben kötelező a maszkhasználat, de maga a medence és a büfé ez alól kivételt jelent. A lenti felvételeken látszik is, hogy a vendégek vidáman lángosoznak a fürdőben.

A videóban megszólalnak a fürdő törzsvendégei, de szóba kerül a víz gyógyhatása is:


A fürdő egyébként kifejezetten kedvező áron látogatható.