• A majdani újranyitást követően új jegystruktúrával várja a vendégeket a Zalakarosi Fürdő.

  • Egyszerűsítik az eddigi jegykínálatot.

  • Tervezik az online elővételes jegyvásárlás bevezetését is.

A Zalakarosi Fürdőben már jó ideje azt a megoldást alkalmazták, hogy alap és komplex belépőket kínáltak. Ezek a fürdő különböző egységeibe biztosítottak belépési lehetőséget. Azonban a Karosi Krónika című helyi újság február végén megjelent lapszáma szerint idén ebben jelentős változás lesz, mert áttérnek az úgynevezett egyáras megoldásra.

Ez azt jelenti, hogy egységes, teljes körű szolgáltatást biztosító jegyet válthatnak a vendégek, amellyel szinte az egész fürdőkomplexumot korlátok nélkül használhatják. Ebbe beleértve a szabadtéri és a beltéri medencéket is.

A cikk szerint az eddigi gyógycentrum esetében a gyógy- és termálvilág nevet használják és ez az exkluzív részleg majd felár ellenében lesz látogatható. A jövőben a gyógyászati részleget külön ágazatként kezelik. Az egészségbiztosító által támogatott fürdőbelépők továbbra is elérhetők lesznek és a fedett fürdő területén található gyógymedencék használatát teszik lehetővé.

Az új megoldásnak köszönhetően az eddig érvényben lévő 79 jegytípus helyett mindössze hat marad. A fürdő területén felszámolnak 11 forgókaput és a pénztáraknál is egyszerűsödik a beléptetés. Mindezeken túl a fürdő terveik között szerepel az online elővételes jegyvásárlási lehetőség bevezetése is, aminek révén gyorsulhat a bejutás. Ez főleg a nyári főszezonban lesz majd nagy segítség. Az új árstruktúra alapján bevezetendő jegyárakat egyelőre még nem publikálta a Zalakarosi Fürdő. Persze nincsenek elkésve semmivel, hiszen egyelőre nem látogathatók a közfürdők.

Zalakaros gyógycentrum termálmedence