• Egyes fürdőkben július 29-ére egészen éjjel 2-ig, vagy akár éjjel 3-ig tartó fürdőbulival készülnek.

  • Összegyűjtöttük a legkésőbb záró fürdőket.

Ezen a héten szombaton (egyes helyeken pénteken) tartják országszerte a Strandok Éjszakáját. Ebből az alkalomból rengeteg fürdőben meghosszabbított nyitvatartással, esti programokkal várják a vendégeket.

Némelyik fürdőben este 10-ig, nagyon sok helyen éjfélig, vagy akár éjjel 1-ig lehet a medencéket használni. Néhány fürdőben azonban még ennél is tovább, éjjel 2-ig, vagy akár 3-ig biztosított a kikapcsolódás. Összegyűjtöttük azokat a fürdőket, ahol legtovább fog tartani az idei Strandok Éjszakája.

Budapest – Erzsébetligeti Strand
Náluk a zenés, táncos program 18 órakor veszi kezdetét. Az ülőmedence, az élménymedence és a hullámmedence várja majd a fürdőzőket. A medencék 2:30-kor zárnak, de a rendezvény egészen 3 óráig fog tartani. Az esti belépőjegy ára 4000 forint, de ebből 20 óra után 800 forint lefogyasztható.

Ceglédi Gyógyfürdő
Itt minden szombaton éjszakai fürdőzést tartanak, de a mostani alkalom különlegesnek ígérkezik. 20 órától ugyanis nem éjfélig, hanem egészen éjjel 2-ig lesznek nyitva. A zenéről pedig DJ Lotters gondoskodik. Az úszómedence kivételével az összes szabadtéri és fedett medence üzemelni fog. Az esti jegy ára 4000 forint.

Tiszakécske éjszakai fürdőzés

Ráckeve – Aqua Land Termálfürdő
Brazil esttel készülnek a Strandok Éjszakájára, karneváli felvonulással, brazil tánc show-val szórakoztatják a vendégeket. A zenét pedig DJ biztosítja a 2:30-ig nyitva tartó fürdőben.

Berettyóújfalu – Bihar Termálliget
A fürdőben az élménymedence, a termálmedence és a jacuzzi várja majd az esti vendégsereget, 20 órától éjjel 2-ig. 20 és 22 óra között retró slágerekkel, 22 órától disco zenékkel gondoskodnak a remek hangulatról. Az esti rendezvény a napi belépővel látogatható.

Pápa – Várkertfürdő
Tűzzsonglőr és zenés program várja a Várkertfürdőbe látogató vendégeket. Az esti program 20:30-tól éjjel 2-ig tart. A belépő ára online elővételben 2800 forint, a helyszínen 3300 forint.

Zalakarosi Fürdő
Itt 21 órakor kezdődik a program és éjjel 2-ig tartanak nyitva. Az élményfürdő beltéri és kültéri medencéje áll a fürdőzők rendelkezésére, de szaunázási lehetőséget is biztosítanak. A jó hangulatról DJ gondoskodik, a sztárfellépők pedig Josh és Betti, valamint a V-Tech lesznek. A belépőjegy ára 4500 forint.