• Ezen a héten szombaton az ország számos strandján, fürdőjében, aquaparkjában meghosszabbított nyitvatartással várják a fürdőzőket.

  • Azonban fontos tudni, hogy két helyen már egy nappal korábban megtartják ezt a programot.

Ezen a héten immár 14. alkalommal rendezik meg országszerte a Strandok Éjszakáját. Erre az alkalomra a kezdeményezéshez csatlakozó aquaparkok, fürdők, strandok hosszabb nyitvatartással és programokkal készülnek.

Jellemzően az esti nyitvatartást zenével, szaunaprogramokkal egészítik ki és nagyon sok helyen éjfélig, sőt akár éjjel 3-ig is kitolják a zárórát. A Strandok Éjszakája július 29-re, azaz most szombatra van meghirdetve, de két fürdőben már július 28-án, pénteken megtartják.

Az egyik a Mórahalmi Gyógyfürdő, ahol július 28-án éjfélig lesznek nyitva. Ezen a napon a jó hangulatról a Rádió88 gondoskodik és a fürdőzőket strandpartyval, koktélokkal, szaunafelöntésekkel várják. A nyitvatartás utolsó 4 órájára 3300 forintért váltható belépő, ami a szaunahasználatot is magában foglalja.

esti fürdőzés Mórahalmon

Az esti fürdőzésre vágyóknak Mezőcsáton is péntekre érdemes készülniük. A település termálfürdőjében ugyanis július 28-án lesz esti program: 18 és 22 óra között élőzenével szórakoztatják majd a fürdőzőket, akiket finom ételekkel, italokkal, koktélokkal is várnak.

A nagyon hangulatos Mezőcsáti Termálfürdőben egyébként minden pénteken lehetőség nyílik esti fürdőzésre. A nyári időszakban emiatt péntekenként mindig egy kicsit korábban, 17 órakor zárnak, de 18 és 22 óra között újra látogatható a fürdő, méghozzá kedvező áron. Az esti fürdőzésre a felnőtt belépő 2000 forintba, nyugdíjasoknak és gyerekeknek 1600 forintba kerül. Ugyanez a helyi felnőtteknek 1600, helybéli gyerekeknek és nyugdíjasoknak 1250 forint. A szaunát ebben az időszakban 700 forintért vehetik igénybe a vendégek.

Mezőcsát termálfürdő