• Idén már csak november első hetében tart nyitva a pusztaszentlászlói Aqua Barbara Termálfürdő.

  • Megéri még gyorsan felkeresni, mert nagyon kellemes kis fürdőről van szó.

Akik a nagyobb fürdőkomplexumoknál jobban szeretik a kisebb, de hangulatos termálfürdőket, azoknak van egy Zala megyei tippünk. Ez pedig a Pusztaszentlászlón lévő Aqua Barbara Termálfürdő. A település a megyeszékhelytől, Zalaegerszegtől délre 25 kilométerre található. Vagy ha úgy könnyebb betájolni: Hévíztől még olyan 45-50 kilométert kell délnyugati irányban autózni.

A termálfürdő a tavalyi téli szezon nagy részében zárva tartott, akkor december 20. és március 5. között volt náluk téli szünet. Most is lesz hasonló leállás, de sajnos már hamarabb elkezdődik. Ahogy a fürdő honlapján olvasható, november 6-án erre az évre becsukják a kapuikat. A jövő évi nyitás dátumát majd később közlik.

Már csak ezért is érdemes felkeresni a fürdőt a hátralévő egy hétben, akár a hosszú hétvége alatt. 10-től 18 óráig tartanak nyitva és fedett, valamint szabadtéri termálmedencével is rendelkeznek. A fürdőben már hosszú évek óta működik egy webkamera, így virtuálisan is bármikor benézhetünk hozzájuk.

Ami a jegyárakat illeti, egy teljes árú belépő 3500 forintba, az ifjúsági és a nyugdíjas napijegy 2700 forintba, 4-14 éves kor között 2200 forintba kerül, de délutáni és családi belépőket is kínálnak.

Aqua Barbara fürdő szabadtéri termálmedencéje

Akik az Alföldön keresnek kis eldugottabb termálstrandokat, azok itt olvashatnak tippeket.