Pedig az elmaradt zalakarosi éjszakai fürdőzés fellépője lett volna pénteken, s valószínűleg nem csak ő marad otthon, ugyanis a kellemetlen időjárás miatt sokan ragadtak az utakon, vagy éppen nem mernek elindulni.

Minden bizonnyal sokan terveztek mára utazást, aminek keresztbe tehetett a rossz idő. Ahogy korábban írtunk róla, több fürdőben is szerveztek programokat erre a napra. Zalakaroson ma esti fürdőzés lett volna a Freya Band és sztárvendégként Csobot Adél fellépésével, viszont a termálfürdő közlése szerint a rossz útviszonyok miatt ez a rendezvény elmarad.  A Sárvári Termálfürdőben ma estére aqua zumba partyval egybekötött zenés éjszakai fürdőzést szerveztek, amit szintén egy későbbi időpontban fognak megrendezni.

A Thermal Hotel Mosonmagyaróvár a következőt tette közzé a Facebook oldalán: „a rendkívüli időjárási körülményekre való tekintettel, aki nem tudott eljutni a szállodába a hétvégére, az változatlan feltételekkel megteheti az időpont módosítását március végéig, húsvétig. Érdeklődni:96/206-871″.

A rendkívüli időjárásra való tekintettel, a zalakarosi ART HOTEL-ben a környéken elakadtak részére ingyen egytálétel ebédet és meleg teát biztosít. Elérhetőség: Art Hotel Zalakaros, Üdülő sor 2, tel:93/541940

hóesés