A következő héten, illetve március végéig még több termálfürdőben is elérhetők kedvezményes ajánlatok. Ezekből gyűjtöttünk össze hármat. Arról már korábban írtunk, hogy Bükfürdőn a termálfürdőben az OEP-támogatott gyógykezeléseket igénybe vevők olcsóbban vehetnek élményfürdős belépőjegyeket (ezt a cikket ide kattintva olvashatja). Most viszont egy újabb akcióval állt elő a termálfürdő, ami holnap, azaz március 18-án kezdődik és tíz napon át tart. Ennek a lényege az, hogy a következő két hétben, hétfőtől csütörtökig 20 százalékos kedvezménnyel válthatók kombi belépőjegyek a fürdőbe. Például a felnőtt fürdő és élményfürdő napijegy 4300 forint helyett 3440 forintba kerül.

Szintén a Bükfürdői Termálfürdő akciója, és ugyanebben az időszakban érvényes, de hétfőtől vasárnapig: a medical wellness részlegben kínálnak kedvezményeket. Ebben az időszakban a masszázsok, és egyes kezelések 20-40 százalékkal olcsóbban vehetők igénybe. Például egy frissítő talpmasszázs 4000 helyett 3200 forintba kerül.

A Hévízi Tófürdőben még március 22-ig, azaz jövő hét péntekig érhető el egy kedvezmény, ami a Platán és a Platán Plusz nevet viseli. Az elnevezés egy kedvezményes belépőjegyet takar. A Platán 2 órás tartózkodásra jogosít és 15 óra után lehet megváltani Tófürdő pénztárában, az ára 1400 forint. A Platán Plusz 2600 forint és 3 órás tartózkodásra érvényes, már 14 órától megvásárolható, ráadásul a Festetics Fürdőház szaunavilágjának szolgáltatásaira is jogosít.

Hévíz régen

Tíz éves a Kehidai Termálfürdő és ebből az alkalomból még február elején hirdettek egy akciót, ami március 28-ig tart. A fürdő honlapján található egy online letölthető kuponfüzet, amit kinyomtatva 10-30 százalékos kedvezmények vehetők igénybe fürdőjegyekre, masszázsra, kozmetikára, fodrászatra és pedikűr-manikűrre.