• Idén már több mint 410 ezren keresték fel a Cserkeszőlőn található termálfürdőt és a hozzá kapcsolódó gyógyászati központot.

  • Visszajáró vendégek kapták a fürdő ajándékát.

A Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ Facebook oldalán már a múlt héten jelezték, hogy hamarosan ellátogat hozzájuk az idei 410 ezredik vendég, aki ajándékban részesül. A szerencsés látogatókat végül tegnap délelőtt köszöntötték a termálfürdőben.

A nyugdíjas házaspár a 130 kilométerre lévő Dunavarsányból érkezett Cserkeszőlő Fürdőbe, s mint kiderült, visszatérő vendégekről van szó, hiszen már 13 éve járnak rendszeresen a termálfürdőbe.

A jutalmuk egy hosszú hétvége, teljes ellátással, amit a Touring Hotelben tölthetnek el majd jövőre egy általuk választott időpontban. Az ajándékot Szokolai Lajos polgármester, Csikós-Molnár Annamária szállodavezető, Gulyás Orsolya szállodavezető-helyettes, Gál József fürdőigazgató, valamint Illési Sándor László alpolgármester adta át a házaspárnak.

A tíz legnépszerűbb termálfürdős település közé tartozó Cserkeszőlőn 1943-ban találtak termálvizet, de a fürdő építését csak bő tíz évvel később kezdték el. A Cserkeszőlőn feltörő gyógyvíz alkalmas a mozgásszervi betegségek, gerincbetegségek, anyagcserezavarok, csontritkulás, nőgyógyászati és egyes bőrgyógyászati betegségek kezelésére.

Cserkeszőlő GyógyfürdőA közelmúltban egy 1991-es, cserkeszőlői vonatkozású műsorrészletre bukkantunk. Ezt ide kattintva találja.