• Aki szereti a fővárosi fürdőket, annak remek karácsonyi ajándék lehet egy fürdőutalvány.

  • Összegyűjtöttük, hogy milyen lehetőségek vannak.

Néhány hete írtunk arról, hogy a fürdőrajongó rokonoknak, ismerősöknek jó ajándék lehet karácsonyra egy fürdőbelépő, vagy fürdőutalvány. Ahogy akkor összegyűjtöttük, országszerte nagyon sok termálfürdő kínál ajándékként megvásárolható fürdőbelépőt, bérletet, vagy éppen fix összegre szóló utalványt. Azonban akkor a budapesti fürdők közül csak az Aquaworld élményfürdőt említettük, de időközben kiderült, hogy a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. is kínál hasonló lehetőséget.

Az ajándékként megvásárolható fürdőbelépők, masszázs- és ajándékutalványok egy évig használhatók fel. Ezek közül a Hydrus-utalvány több helyre is érvényes: egy egész napra érvényes kabinos belépőjegyet biztosít a Gellért, a Lukács, a Rudas, vagy a Széchenyi fürdőkbe. Ráadásul egy 20 perces aromamasszázst is magában foglal az utalvány, ami 9500 forintba kerül.

Ezen felül egy adott összeget tartalmazó ajándékutalványt is vásárolhatunk. A Csillaghegyi Strandfürdő esetében 3000 forint, a Lukács Gyógyfürdőbe szintén 3000 forint, a Rudasba 5000 forint, a Gellért Fürdőbe pedig 5000, vagy 10 ezer forint értékben.

Dandár termálfürdőA Dandár Fürdőben (fenti képen) 3600 forintért vásárolhatunk utalványt, ami egy napi belépőt, valamint egy 20 perces masszázst tartalmaz. A Király Fürdő esetében ugyanez 5200 forintba kerül és szintén egy napijegyet, valamint egy 20 perces masszázst foglal magában. Amennyiben ezt az utalványt nyugdíjas vendég veszi igénybe, akkor a masszázs ideje 30 perc a Király Fürdőben.

Ide kattintva találja korábbi cikkünket, amiben összegyűjtöttük a többi fürdő által kínált hasonló lehetőségeket.