Különleges akciót szervezett a mai napra a Budapest Gyógyfürdői- és Hévizei Zrt. Ahogy a lenti képeken is látszik, az Árpád hídnál lévő aluljárónál egy ideiglenes csúszdát alakítottak ki. Így ezen a napon akinek kedve volt, a lépcsőzés helyett akár le is csúszhatott az aluljáróba. A társaság által kiadott közlemény szerint rengetegen kipróbálták a különleges csúszdát.

Köztük volt Lola és Puskás Peti is. „Imádok strandolni, csúszdázni, úgyhogy nagyon jól éreztem magam. Vicces volt becsúszni az aluljáróba. Igazából minden nap így kellene lennie. Sok kisgyerek is csatlakozott hozzánk, jó volt mosolyt csalni a kis arcukra” – mondta Lola, aki több kört is csúszott az aluljárós csúszdán.

Budapesti csúszdaAz akcióval arra szerette volna felhívni a fővárosi fürdőket üzemeltető társaság a figyelmet, amiről nemrég mi is írtunk: a Csillaghegyi és a Paskál Strandfürdőkbe idén nyáron egységesen, 900 forintért válthatók napi belépőjegyek. Ráadásul ebben az évben a többi strandfürdő esetében sem emelték a jegyárakat.

Budapesti csúszdaA fürdők árairól néhány napja közöltünk egy összeállítást. Ebből kiderült, hogy az átlagos magyarországi termálfürdős jegyár idén 1845 forint. Azaz a Csillaghegyi és a Paskál 900 forintos ára rendkívül kedvezőnek számít, lényegében ezzel bekerült a legolcsóbb hazai fürdők közé a két fővárosi strandfürdő.