Most kedvezménnyel, vagy akár ingyen is fürdőbelépőhöz lehet jutni. Akciók Budapesten, Kaposváron, nyugdíjasoknak és gyerekeknek.

1. Olcsóbb lesz a belépő Budapesten a Paskál és a Csillaghegyi Strandfürdőben. A strandszezonra mindkét helyen 900 forintos egységes árat vezetnek be, ami hétköznapra és hétvégére is érvényes. A kedvezmény csak erre a két fürdőre vonatkozik. (A Csillaghegyi Fürdő vize alacsony ásványianyag-tartalmú, kalcium-magnézium-hidrogénkarbonátos természetes ásványvíz. A Paskál vize pedig nátriumot is tartalmazó, kalcium-magnézium-hidrogénkarbonátos hévíz, amelynek fluoridion tartalma is jelentős).

Paskál Strandfürdő

Paskál Strandfürdő

2. Folytatódik Budapesten a „kitűnő bizonyítványért ajándék strandbelépőt” program. A tavalyi tanév végén 23 kerületből 19 csatlakozott a kezdeményezéshez, és összesen 9500 általános iskolás kapott ingyenes strandbelépőt. Idén már az összes kerületre kiterjesztik az akciót, így ha minden jól megy, akkor 12 ezer gyerek részesülhet az ajándékban.

3. Május 25-én, a gyermeknap alkalmából minden 14 év alatti gyerek ingyen léphet be a Római Strandfürdőbe. Ez jelentős kedvezmény, hiszen egy hétvégi gyermekjegy normál esetben 1800 forintba kerül.

Római Strandfürdő4. Szintén budapesti kedvezmény, hogy a Király Fürdőben minden nyugdíjasnak közel 50 százalékos engedményt biztosítanak a belépőjegy árából. Ez konkrétan azt jelenti, hogy amíg egy teljes árú jegy 2400 forintba kerül, addig a nyugdíjasok 1300 forintért válthatnak belépőt.

Király Fürdő

Király Fürdő

5. A kaposvári Virágfürdő és a megyei nyugdíjas szervezet megállapodása értelmében olcsóbban léphetnek be a termálfürdőbe a nyugdíjas csoportok. Ez a komplex jegyek árából 20 százalékos, a gyógyfürdő belépők árából 38 százalékos kedvezményt jelent.

Oszd meg a cikket az ismerőseiddel, hátha őket is érdekli!