• Szentgotthárdról érkezik a Bükfürdő Thermal & Spa új vezérigazgatója.

  • Koós Melinda hosszú éveken át a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő marketing igazgatójaként dolgozott.

Idén májusban jelentették be, hogy távozik posztjáról Boros László Attila, a Bükfürdő Thermal&Spát műküdtető Büki Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója. A szakember ezzel párhuzamosan a Magyar Fürdőszövetség elnöki posztját is betöltötte, de ezt a megbízatását is feladta. Boros László Attila 2016 vége óta dolgozott Bükfürdőn, korábban a Gyulai Várfürdő Kft. ügyvezető igazgatója volt.

A vezető távozása óta a Büki Gyógyfürdő Zrt. igazgatósági tagjai vezették operatív szinten a fürdőt. Az új vezérigazgató személyéről nem jött azóta hír, holott időközben kinevezték. Ez abból az interjúból derült ki, amit a Trió TV készített Gajda Tiborral, a társaság igazgatóságának elnökével.

Ebben Gajda Tibor egy kérdésre válaszolva elmondta, hogy Koós Melindát nevezték ki a tulajdonosok vezérigazgatóvá. Az új vezető Szentgotthárdról érkezik Bükfürdőre. Idén január óta ugyanis a Gotthárd-Therm Kft. ügyvezető igazgatójaként, illetve a St. Gotthard Spa & Wellness fürdőigazgatójaként dolgozott.

Korábban, 2001-től kezdődően a Sárvári Gyógyfürdőnél szerzett szakmai tapasztalatokat. Marketing igazgatóként hozzá tartozott a fürdő, a hozzá kapcsolódó szálloda, kalandpark és kemping marketingstratégiájának kidolgozása. Valamint öt éven keresztül a VitalMed Hotel igazgatói posztját is betöltötte.

„Melindától nagyon sokat várunk, és biztosak vagyunk, hogy nagyon sikeres vezérigazgató lesz” – mondta a kinevezés kapcsán Gajda Tibor. Beszélt arról is, hogy Koós Melinda egyelőre még a szentgotthárdi feladatait is ellátja, csak részben dolgozik Bükfürdőn. Szeptember elsejétől kezdődően viszont már teljes egészében átveszi a Büki Gyógyfürdő Zrt. operatív irányítását.