• Többek között újabb szobákkal és wellness részleggel bővül jövőre a büki Hotel Caramell.

  • A fejlesztéssel párhuzamosan nevet is vált a szálloda.

A négycsillagos szálloda megnyitásának tizedik évfordulójára, azaz jövő év elejére jelentős fejlesztéssel készül a bükfürdői Hotel Caramell. A Turizmus.com információi szerint új épületszárnyakat alakítanak ki, ahol 62 családi szoba és több új lakosztály kap majd helyet.

Ezen kívül egy közel 2000 négyzetméteres wellness részleggel is bővül a szálloda, de konferenciatermet, új éttermet, bowlingpályát, egészségközpontot és kezelőhelyiségeket is építenek. A fejlesztés befejezése után a szálloda Caramell Premium Resortra módosítja a nevét.

Hotel Caramell lobbyOktóber elsejétől új igazgatója is van a bükfürdői hotelnek: Lamperth Judit, a Caramell májusban kinevezett értékesítési vezetője irányítja a szállodát. (Amikor még az egyik sárvári szálloda első embere volt, akkor nyiltakozott a Termál Online-nak, amit ide kattintva olvashat).

Kié a Caramell?

A szálloda tulajdonosa a Büki Fejlesztési és Beruházási Kft. (továbbiakban Büki Kft.). Az Igazságügyi Minisztérium céginformációs adatbázisában jelenleg elérhető nyilvános adatok szerint a társaságnak két tulajdonosa van. Az egyik a BCP Projekt Kft., a másik a Club Caramell Kft., mindkét társaság ugyanarra a budapesti címre van bejegyezve.

A Büki Kft. két jelenlegi tulajdonosa közül a BCP Projekt Kft. többségi tulajdonrésze a Club Caramell Kft.-é, a kisebbségi pedig a BCP Projekt Kft.-é. A Club Caramell Kft.-t pedig két magánszemély – Csabai Imre, Neumann Péter – birtokolja.

A Büki Kft. az elmúlt évet 560 millió forintos nettó árbevétellel zárta, ami jelentős, 78,5 millió forintos javulás a 2013-as adatokhoz képest. A társaság adózás előtti eredménye 2014-ben 5,5 millió forintot tett ki.