• Bevezették a 2 órás úszójegyet, a hónap végén pedig a 20 év alattiak számára kínálnak olcsóbb jegyeket.

  • Mindezeken felül csomagajánlatokkal is előállt a gyógyfürdő.

Októberben egy állandó és két időleges belépőjegy-kedvezményt is igénybe vehetnek a Harkányi Gyógyfürdő látogatói. Ettől a hónaptól egy újfajta jegytípus, az úszójegy került bevezetésre. Ez 2 órás időtartamra szól és 750 forintba kerül. A belépéskor ez a 2900 forintos kauciós jeggyel együtt vásárolható meg, de kilépéskor visszatérítik a különbözetet. Az úszójegy a 3-as számú nyitott, meleg vizes – 30-32 Celsius-fokos – úszómedencébe érvényes.

Harkány úszómedenceSzintén a 3-as strandmedencére vonatkozik egy akció, ami október 23. és november 1. között vehető igénybe. Ebben az időszakban a 20 év alatti diákok 500 forint/fő áron válthatnak belépőt.

Harkány Gyógyfürdő főbejáratSzeptember után októberre is kínálnak – keddtől péntekig – csomagajánlatokat. Ennek keretében a belépőjegyet és bizonyos wellness szolgáltatásokat együtt lehet megvásárolni, s összességében a végösszegből 30-40 százalékos kedvezményt biztosít a fürdő.

Nyugdíjasoknak szóló akció is lesz Harkányban! Október 19. és 23. között minden nyugdíjas belépőjegy vásárlása esetén további 1 jegyet ajándékba adnak, aznapi felhasználással.