• Az elmúlt időszakban csak a hét három napján volt nyitva a Tiszaörsi Termálfürdő, azonban a jövő héttől visszaállnak a hétfőtől vasárnapig tartó nyitvatartásra.

  • A fürdőben minősített gyógyvízzel várják a vendégeket.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszaörsön egy hárommedencés kis hangulatos termálfürdő található. Tavaly október óta a fürdő csak péntektől vasárnapig volt látogatható, illetve idén év elején tartottak egy rövid leállást is, február 10-én nyitottak újra.

Május elsejétől azonban már ismét a hét minden egyes napján várják a vendégeket. Hétfőtől csütörtökig 9 és 18 óra között, péntektől vasárnapig 9 és 19 óra között. A hét első felében 17 órakor, péntektől vasárnapig 17:30-kor zár a pénztár.

A belépőjegyek ára nem változik májustól, azaz a felnőtt napijegy 2500 forintba, a diák és nyugdíjas belépő 2200 forintba kerül. A pénztár zárása előtt egy órával továbbra is lehetőség van kedvezményes belépő vásárlására 2000 forintért.

A tiszaörsi gyógyvíz mozgásszervi, reumatológiai betegségekre, valamint nőgyógyászati és idegrendszeri problémák kezelésére ajánlott. Emellett jó hatással van az agyvérzés utáni felépülésre, segíti a pajzsmirigy működésének helyreállítását és nyugtató hatású. Ivókúraként emésztési és gyomorbántalmak kezelésére ajánlják a fogyasztását.

Tiszaörsi Termálfürdő élménymedence

A hosszú hétvége fürdős programjairól itt olvashat.