• Főképp a 40 év feletti korosztályt célozza meg a decemberben nyíló szálloda.
  • A hotel 2013-ban egy rövid ideig Hotel Mirage néven működött.

Két évig tartó szünet után idén decemberben újra megnyitnak egy hévízi hotelt. A Turizmus.com és a Turizmus Online beszámolója szerint Medic & Wellness Hotel Bonvital lesz a régi-új négycsillagos szálloda neve. A 90 szobás hotel zárva tartását Hévíz idegenforgalma is megérezte. Legalábbis erről beszélt Papp Gábor, a város polgármestere még egy tavaly decemberi interjúban.

 

Hotel Mirage HévízA fenti képen látható Hotel Mirage egyébként nem működött túl sokáig, hiszen 2013 elején nyitották meg. Ahogy akkor írtuk, régen hívták Mirage-nak a szállodát, majd nagyon sokáig a Hotel Panoráma kétcsillagos részlegeként működött. Egy tulajdonosváltás után, 2006-ban bezárták a szállodát, amit egy hosszúra nyúlt átépítés után nyitottak meg – mint kiderült, kevesebb mint egy évre.

Hotel Bonvital HévízA következő hónapokban kijavítják az épület hiányosságait, valamint bővítési munkálatokat is végrehajtanak, a földszinti részt teljesen újjáépítik. A Bonvital elsősorban a 40 év feletti, gyermek nélkül utazókat célozza meg, akik rekreációs céllal érkeznek Hévízre és igénylik a magas szintű szolgáltatásokat. A szálloda különlegessége marad az is, hogy egy fűtött folyosó köti össze a fedett fürdővel és a kórházzal.

(Alsó kép: Turizmus.com)