Év végéig bérletvásárlási akciót hirdetett a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. Jövőre a belföldi vendégek számára klubkártya bevezetését is tervezik.

Bérletvásárlási akciót hirdetett a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. Ennek keretében november 15 és december 31. között idei áron vásárolhatók meg a bérletetek és a félbérletek. Ráadásul az éves bérletek vásárlói megoszthatják még valakivel a belépési jogosultságot, magyarán a bérletet két személy használhatja összesen 365 alkalommal, de csak egy proxy órával. Az úgynevezett félbérletek is jövő év december 31-ig használhatók, viszont 183 belépésre jogosítanak, s csak egy személy használhatja. Ezeken felül minden olyan vendég, akinek van a korábbi évre szóló bérlete is, az 2013-ra további kedvezményeket kaphat.

A budapesti gyógyfürdőkbe még ezekkel együtt sem olcsók a bérletek. A Széchenyi Fürdőbe például egy egész évre szóló, kabinhasználatot magában foglaló bérlet 367 200 forintba kerül. Törzsvásárlók ugyanezt 307 800 forintért kaphatják meg.

A budapesti Széchenyi Gyógyfürdő: kedvezménnyel sem olcsó

A jegyárakhoz kapcsolódó friss hír, hogy a fővárosi fürdőket üzemeltető társaság jövőre a belföldi vendégeknek egy klubkártyát fog kibocsátani, amivel 50 százalékos árengedménnyel válthatnak belépőjegyeket. A belföldi vendégforgalom fellendítését az indokolja, hogy a magas jegyárak miatt a fővárosi gyógyfürdőkben alacsony a hazai fürdőzők aránya. Például a Széchenyi és a Gellért Fürdő látogatóinak 90-95 százaléka külföldi – nem számítva a társadalombiztosítás által finanszírozott kezeléseken résztvevőket.

A budapesti Gellért Gyógyfürdőt érintő hír, hogy januártól már hétköznapokon is koedukáltan lesz látogatható a létesítmény. A tervek szerint pedig jövő tavasszal megnyithatják a felújított, de évek óta zárva tartó Rác Fürdőt is.

(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).