• A szárazlábas túra előre meghirdetett időpontjai beteltek, ezért a fürdő újabb időpontokban indít barlangbejárásokat.

  • Aki szeretne részt venni ezen a különleges túrán, az mihamarabb regisztráljon.

Jelenleg a szokásos éves karbantartási munkálatok miatt zárva tart Miskolctapolcán a Barlangfürdő. Majd csak február 11-től, jövő hét szombattól fogadnak újra vendégeket. Viszont az előttünk álló hétvégén (február 4. és 5.) szárazlábas túrát tartanak a vízzel még fel nem töltött járatokban.

A túrán az érdeklődőknek lehetőségük lesz megtekinteni a Barlangfürdő működésének műszaki hátterét, valamint egyes, a nagyközönség elől még elzárt, befejezetlen járatok is bemutatásra kerülnek. Aki részt venne ezen a túrán, annak mindenképpen regisztrálnia kell a +36-46-560-030-as telefonszámon, 9 és 16 óra között.

Már csak azért is fontos a regisztráció, mert az eredetileg közzétett időpontok mindegyike betelt. Ezért a fürdő tegnap új időpontokat hirdetett meg. Február 4-én, szombaton 17 órakor, február 5-én vasárnap pedig 10, 11 és 12 órakor indulnak a csoportok.

Barlangfürdő túraA barlangbejárás körülbelül 45 percig tart, a részvételi díj pedig 700 forintba kerül fejenként. A túráról további információkat olvashat a Barlangfürdő honlapján.