• Március 9-ig zárva tart a siklósi fürdőkomplexum.

  • Mohácson viszont véget ért az uszoda és termálfürdő decemberben kezdődött karbantartási szünete.

A fürdő honlapján olvasható tájékoztatás szerint hétfőn műszaki leállás kezdődött a Siklós Thermal Spa fürdőkomplexumban, valamint a hozzá kapcsolódó Hotel Castellóban. A termálfürdő és a szálloda kereken két hónapig, március 9-ig lesz zárva, március 10-én nyitnak újra.

A fürdő közlése szerint ebben az időszakban a dolgozóik elvégzik a szokásos éves karbantartási és nagytakarítási feladatokat. Azoknak sem kell aggódniuk, akiknek olyan ajándékkártyájuk van, ami március végéig járna le. Ezeknek az érvényességét ugyanis május végéig automatikusan meghosszabbítják.

Ezzel párhuzamosan egy másik baranyai fürdőben éppen véget ért a december közepén kezdődött karbantartási leállás. Így hétfő óta már ismét várja vendégeit a Mohácsi Uszoda és Termálfürdő. Hétköznap 6 és 22 óra, szombaton 9 és 21 óra, vasárnap 9 és 20 óra között tartanak nyitva.

Mohácsi termálfürdő egyik medencéje

Hétfő óta egyébként szintén nyitva van a Balatonhoz közeli Marcali Gyógyfürdő is, de több más fürdőben karbantartási leállások kezdődtek. Ezekről itt olvashat bővebben.