• A péntek esti viharkárok miatt még nem teljes a Ceglédi Gyógyfürdő kínálata, de vasárnap óta újra várják a vendégeket.

  • A csúszdapark és a strandi régi termálmedence, valamint a gyermekmedence üzemel.

Péntek este 9 óra táján érte el a vihar Ceglédet és környékét, ahol hatalmas károk keletkeztek. Rengeteg fát kidöntött a szél, számos lakóház megrongálódott, sok helyen óráig nem volt áram. A Ceglédi Gyógyfürdőt sem kímélte a vihar, ahol szintén jelentős károkat okozott, egyrészt a strandi területen, másrészt a gépházak is víz alá kerültek.

Ahogy akkor írtuk, emiatt szombaton meg sem tudták nyitni a fürdőt és ebből következően a szombat estére tervezett zenés éjszakai fürdőzés is elmaradt. Azonban a fürdő dolgozóinak gyors munkája révén vasárnap már részlegesen újranyithatták a létesítményt.

A részleges üzemelés azt jelenti, hogy az Aqua Centrum csúszdapark szolgáltatásai vasárnap óta már elérhetők. Egyedül a négypályás családi csúszda nem üzemel. Ezen felül a strandi részen lévő régi termálmedence, továbbá a gyermekmedence is használható. A fedett részleg medencéi és a többi kinti medence újranyitására viszont még várni kell.

Mindezek miatt jelenleg csak az Aqua Centrumba szóló belépők válthatók. A gyógy- és strandfürdőbe még nem lehet külön jegyet vásárolni. Belépni az aquapark pénztáránál lehet és a helyszínen egyelőre csak készpénzért vásárolhatók meg a belépőjegyek.

Az esetleges újabb fejleményekről indulás előtt érdemes a fürdő holnapján és a Facebook oldalán tájékozódni.

Cegléd aquapark csúszdapark