• A szombati családi sportnapot követően mától már újra üzemel a Csepeli Strandfürdő.

  • Egyelőre előszezoni jegyárakkal várják a fürdőzőket és a csepeli nyugdíjasoknak egyes napokon ingyenes belépést biztosítanak.

A pünkösdi fürdőnyitások kapcsán már emlegettük a Csepeli Strandfürdőt is. A szabadtéri medencés fürdő április 29. óta volt zárva a szokásos tavaszi karbantartási munkák, illetve az úszómedence feletti sátor bontása miatt.

Az újranyitás előtti napon megtartották – az immár hagyományosnak számító – sportnapot a strand területén, mától, azaz május 19-től pedig elindult az idei strandidény. Jelenleg még az előszezoni jegyárak vannak érvényben, várhatóan majd június közepe táján jönnek a főszezoni árak.

Az előszezoni ár azt jelenti, hogy egy felnőtt jegy hétköznapokon 3700 forintba, hétvégén 4300 forintba kerül. A diák és nyugdíjas belépő ára hétköznap 2900 forint, hétvégén 3100 forint. A gyermekjegy (3-6 év között) pedig hétköznap 1300 forintba, hétvégén 1500 forintba kerül.

Ugyanakkor a csepelieknek a fentiekből kedvezményt biztosítanak, a jogosultságot lakcímkártyával kell igazolni. Így például a csepeli felnőtt belépő hétköznap 3300 forint, hétvégén 3500 forint, a helyi diákoknak és nyugdíjasoknak hétköznap 2700 forint, hétvégén 3000 forint a belépő ára.

A helyi – 65 év feletti – nyugdíjasoknak ingyenes fürdőzési lehetőséget biztosítanak, amire mindig hétfőn, kedden és szerdán van lehetőség. Akik élnének ezzel a lehetőséggel, azok ne felejtsék otthon a lakcímkártyájukat és a nyugdíjas igazolványukat. A hét első három napjára eső ünnepnapokon az ingyenes lehetőség nem érvényes (így például most hétfőn, illetve majd augusztus 20-án sem).

Csepel Strandfürdő

A csontrendszerre kedvező hatású hazai gyógyvizekről itt olvashat.