• A következő napokban is tovább tartanak nyitva a Budapest Gyógyfürdői Zrt. strandfürdői.

  • A Széchenyi Gyógyfürdő pedig meccsnapokon csak a mérkőzések vége után zár.

Az országos tisztifőorvos által elrendelt harmadfokú hőségriadóra való tekintettel a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. által üzemeltetett strandok 2021. június 22-24. között egy órával tovább tartanak nyitva. Így a Palatinus, a Paskál, a Pesterzsébeti, a Római, és a Csillaghegyi strandfürdők is este 8 óráig várják a hűsölni és kikapcsolódni vágyó vendégeket.

A fürdőtársaság által kiadott közleményben javasolják, hogy a belépőt már otthon, kényelmesen vásárolják meg a vendégek, hogy a nagy melegben ne kelljen sorba állni a pénztáraknál. Ezt már csak azért is érdemes megtenni, mert az online jegyvásárlásra érvényes egy akció, aminek keretében 10 százalékos kedvezményt biztosítanak a netes vásárlóknak.

A hosszabbított nyitvatartású fürdők közül hétköznapokon reggel 9 órakor nyit a Palatinus, a Paskál, a Pesterzsébeti, a Római, és a Csillaghegyi fürdő is.

Aki fürdőbe is látogatna, de nem szeretne lemaradni a labdarúgó Európa-bajnokság meccseiről sem, annak érdemes felkeresnie a Széchenyi Gyógyfürdőt, ahol a kültéri medence melletti kivetítőn is figyelemmel kísérhetők a mérkőzések. A fürdő minden egyes nap az utolsó meccs végét követően zár. A 18 órakor kezdődő mérkőzés esetében a fürdő várhatóan 20 órakor zár, a 21 órakor kezdődő mérkőzés után várhatóan 23:30-kor.

Paskál strandfürdő Budapest