• Remek felvételek készültek a hajdúszoboszlói Hungarospáról a szezonnyitó hétvégén.

  • Sajnos a pünkösdi fürdőzőknek nem kedvezett az időjárás.

  • A fürdőhöz kapcsolódó friss hír, hogy részben újraindultak a gyógyászati kezelések.

Egy évvel ezelőtt már mutattunk egy Tóth László által készített drónos felvételt, amin az előszezoni Hungarospa fürdőkomplexum volt látható. Idén ismét készített egy hasonló videót, méghozzá múlt szombaton, a frissen megnyitott strandfürdőről, ezt lejjebb görgetve megnézhetik. Ami a két videót összevetve szembetűnő, hogy tavaly május elsején ugyanúgy nem volt strandidő, ahogy most pünkösdkor. Sőt, tavaly május elején talán még kegyesebb volt az időjárás a szezon első fürdővendégeihez.

Tóth László friss videóján látható, hogy a nyitási hétvégére a Hungarospa strandjának tényleg majdnem az összes medencéjét megnyitották. Ebbe beleérve az úgynevezett tradicionális strandrészt, de még az Omega medencét és a mediterrán tengerpartot is. Sőt, láthatóan még a csúszdapark is üzemelt és a hűvös idő ellenére voltak, akik csúszdáztak is.

Egyedül a gyógyvizes, töltő-ürítő rendszerű pezsgőmedencét nem nyitották ki még a hajdúszoboszlói strandon. Ez a medence az itt lévő képen jobbra lent látható. Tóth László egy másik videóján még az épülőfélben lévő Prémium Zóna is feltűnik. Ez utóbbi a strandfürdő új attrakciója lesz és várhatóan a 2021-es szezonra adják át.

Hungarospa Hajdúszoboszló strandA fürdőhöz kapcsolódó friss hír, hogy június 2-án részben megnyitott a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő gyógyászati részlege. Egyelőre a gyógymasszázs, iszappakolás, szárazföldi gyógytorna és az elektroterápiás kezelések érhetők el. A gyógyvizes kezelések még nem indultak el, a vendégek a melegvizes strandmedencében tudnak fürödni.