• A szezonon kívül a helyi nyugdíjasok délutánonként látogathatták ingyen a Csepeli Strandfürdőt.

  • Május elsejétől ebben lesz némi változás.

Május elsején a Csepeli Strandfürdőben is kezdetét veszi a strandszezon. A téli működéshez képest ez egyelőre kevés változást jelent. Továbbra is az 50 méteres úszómedence és a termálvizes medence áll a vendégek rendelkezésére. Az élmény- és a gyermekmedence megnyitására még júniusig kell várni. Azonban addig is a téli jegyárak maradnak érvényben. Azaz egy felnőtt belépő hétköznap 1300, hétvégén 1600 forint. A nyugdíjas és a diákjegy hétköznap 1100, hétvégén 1300 forint.

A kerület önkormányzatának támogatása révén a csepeli nyugdíjasok bizonyos időszakokban ingyen látogathatják a termálfürdőt. Ebben változás lesz május elsejétől, de szerencsére csak a kedvezményes időszakok terén. A helyi nyugdíjasok a szezonon kívül minden nap 13 és 16 óra között léphettek be díjmentesen a a termálfürdőbe. Május elsejétől ez a kedvezmény hétfőn, kedden, szerdán érvényes, viszont ezeken a napokon a teljes nyitvatartási időben.

Csepeli StrandfürdőA kedvezmény igénybevételéhez a lakcímkártyával kell igazolni a csepeli lakhelyet. Ezen felül szükség van a nyugdíjas igazolványra, illetve a 65 év felettieknél egy életkort igazoló igazolványra, tehát személyire, vagy jogosítványra.

A strandszezon indulásáról szóló – más budapesti fürdőket érintő – cikkünket ide kattintva olvashatja.