• Kevesebb medence működik, ezért november 20-a óta olcsóbb jegyeket kínál a mezőkövesdi gyógyfürdő.

  • Aki amúgy sem használta volna a benti gyógymedencéket, annak érdemes lehet kihasználni a kedvező jegyárat.

UPDATE: időközben (október 25-én) újra kinyitott a fedett rész, így már nem érvényes az olcsóbb jegyár sem!

Átmenetileg a megszokottnál jóval olcsóbb belépőjegyeket kínál a mezőkövesdi Zsóry Fürdő. A gyógyfürdőbe november 20-a, azaz péntek óta egységesen 800 forintba kerül egy napijegy. Mielőtt útnak indulnának Mezőkövesd felé, azért vegyék figyelembe, hogy a fürdő nem véletlenül csökkentette ideiglenesen a jegyárat, ugyanis jelenleg nem üzemelnek a fedett gyógymedencék.

A felújítás, illetve árépítés alatt álló gyógyfürdőben így jelenleg a fedett fürdő kinti élménymedencéje, az ikermedence gyógymedencéi, a kinti nosztalgia gyógymedence, a fedett gyermekpancsolók, a pezsgőfürdő, valamint a szauna világ medencéi működnek.

Viszont, aki amúgy is a fenti medencék valamelyikét választotta volna, annak érdemes lehet kihasználni az olcsóbb jegyárat. Pláne, hogy egyelőre nem közölt arról információt a fürdő, hogy meddig lesznek zárva a fedett gyógymedencék.

Zsóry gyógyvizes medenceA Zsóry Fürdő felújításáról szóló korábbi cikkünket ide kattintva olvashatja.

November 16-tól szintén 800 forintos belépőjegyeket kínál a Balaton közelében található Csiszta Fürdő is. Azonban náluk is megkövetel némi kompromisszumot az akciós jegyár. Erről bővebben ide kattintva tájékozódhat.