• Jövő héttől jóval olcsóbban válthatók belépőjegyek a Balaton közelében található termálfürdőbe.

  • Viszont ezzel párhuzamosan a nyitvatartási idejük is rövidebb lesz.

  • A település különdíjat kapott egy virágosítási versenyen.

November 16-tól, azaz hétfőtől kedvezőbb jegyárat kínál a Fonyód közelében – Buzsákon – található Csiszta Fürdő. Ez egészen pontosan 800 forintos jegyárat jelent, ami jelentős kedvezménynek számít, hiszen amúgy egy belépőjegy 1500 forintba kerül. Viszont a buzsáki termálfürdőbe indulók készüljenek fel arra is, hogy ezzel párhuzamosan a nyitvatartási idő is rövidül: 12 és 18 óra között látogatható a fürdő. A tavalyi holtszezonban is hasonlóan csökkentette a jegyárát és a nyitvatartási idejét a termálfürdő, akkor december eleje és március vége között volt érvényben az olcsóbb jegyár és a rövidebb nyitva tartás.

Csiszta FürdőA csisztai gyógyvíz mozgásszervi megbetegedések, egyes nőgyógyászati problémák, reumás panaszok és a csonttörések utáni rehabilitáció során alkalmazható hatékonyan. A fürdőről ide kattintva olvashat bővebben.

Virágos díj Buzsáknak

Buzsákkal kapcsolatos jó hír, hogy különdíjat kaptak a Virágos Magyarországért Környezetszépítő Versenyen. A Sonline beszámolója szerint Buzsák a Balaton régió kedves, családias hangulatú, népművészeti hagyományairól is ismert településeként méltán vívta ki a szakértők, valamint a rendezett környezetet szeretők elismerését. Kara Lajos polgármester a különdíj kapcsán elmondta, hogy az utóbbi években az önkormányzat és a lakosság összefogásának köszönhetően folyamatosan növekszik a zöld és virágos területek nagysága a községben.

Buzsák község