• Hagyományosan kedvező árú belépőkkel látogatható nyaranta a balmazújvárosi Kamilla Gyógyfürdő szabadtéri része.

  • Most szombaton, reggel 9 órakor nyitják meg a strandfürdőt, ahol hat medence található.

Debrecentől nyugatra 25 kilométerre, Hajdúszoboszlótól északra 22 kilométerre, a Hortobágy szomszédságában fekszik Balmazújváros. A város fő turisztikai vonzerejét a Kamilla Gyógyfürdő jelenti, ami egész évben üzemel. Azonban a nyári strandidényben a kínálat további szabadtéri medencékkel bővül.

A gyógyfürdő strandján hat medencéből áll a választék, ebből három termálvizes, illetve egy strandmedence, egy gyermekmedence és egy úszómedence várja a vendégeket. Már közel a nyitás, ugyanis június 17-től, szombattól kezdődően látogatható a strandi részt, ami a nyári szezon végéig üzemel (tavaly augusztus 29-ig voltak nyitva).

Vendégbarát megoldás, hogy a strandfürdő külön belépőjeggyel is látogatható. Magyarán, akik így nyáron a fedett fürdő szolgáltatásait amúgy sem vennék igénybe, azok egész kedvező áron válthatnak belépőt. Ez konkrétan azt jelenti, hogy a strandon a felnőtt napijegy 2210 forintba, nyugdíjasoknak, gyerekeknek, diákoknak 1750 forintba kerül. 17:30 után egy kedvezményes belépőt is kínálnak (19:30-kor van medencezárás) 900 forintért.

A strandi családi belépőjegy 2 felnőttnek, 1 gyereknek 5150 forintba kerül, további gyermekenként pedig 1250 forint fizetendő. A balmazújvárosi lakcímkártyával rendelkezőknek pedig az összes jegytípusból kedvezményt biztosítanak.

élménymedence a Kamilla Gyógyfürdőben

Akik a fedett termálfürdő szolgáltatásait is használnák, azok kombinált belépőt vásárolhat, azaz a fedett fürdőbe és a strandra egyaránt érvényes lesz a jegyük. Egyébként a szolgáltatások széles körét nézve ez sem drága, hiszen felnőtteknek 3320 forint, diákoknak és nyugdíjasoknak 2340 forint a kombinált jegy. Ráadásul a fürdő gyógyászata, valamint a színvonalas szaunarészlege nyáron is üzemel.

termálmedence a Kamilla Gyógyfürdőben

A nagyon jó ár-érték arányú jászsági termálfürdőkről itt olvashat bővebben.