• Június 23-ig az összes medencéjét megnyitja a Bükfürdő Thermal & Spa.

  • Rendkívül széles szabadtéri és fedett kínálat várja a fürdőbe érkező vendégeket.

A közelgő nyári tanítási szünet azt is jelenti, hogy elindul az igazi strandszezon a hazai fürdőkben. Magyarán az esetleg még zárva tartó medencéket is beüzemelik. Így lesz ez a Dunántúl egyik legnagyobb fürdőkomplexuma, a Bükfürdő Thermal & Spa esetében is. A jövő hétvégéig – két körben – megnyitják az összes strandi medencét, valamint az összes vízi csúszdát.

Június 16-án, azaz most pénteken a nagy úszómedencével, a kosárlabda medencével, az óriásbuborékkal és Toboz Ottó vizes játszóterével bővül a szabadtéri medencekínálat. A strandi csúszdák közül pedig megnyitják az anakonda, a családi, a hagyma és a kamikaze csúszdákat. Június 23-án pedig az Acapulco és a delfin medencékkel gazdagodik a működő medencék köre.

A következő másfél hétben megnyíló medencéken felül is bőséges a bükfürdői választék. A szabadtéri és a félig fedett medencék közül már a fürdőzők rendelkezésére áll a négy évszak medence mind a négy egysége, az aquafitness medence, a tanmedence, a szív medence, a Szent Kelemen medence, a 7-es számú kültéri gyógymedence és a maci pancsoló.

Azoknak is van miből választani, akik a nyári időszakban is inkább a beltéri medencéket vennék igénybe. Egész nyáron üzemelnek a fedett rész kis és nagy gyógymedencéi, a vízi torna medence, az élménymedence, a pezsgőmedence, a gyermekmedence, a cápabarlang és a súlyfürdős kezelésekhez használt medence. A három beltéri csúszda pedig szakaszosan üzemel, azaz 10:30 és 12 óra, valamint 15 és 19 óra között vehető igénybe.

A Bükfürdő Thermal & Spa a szünidő első hétvégéjére egy akcióval is készül. A kitűnő általános iskolai bizonyítvánnyal rendelkezőknek csak 100 forintba kerül a belépőjegy június 16-18. között (péntektől vasárnapig).

Bükfürdő strandi élménymedence

A közelmúltban egy új éttermet is avattak a fürdőben, amiről itt olvashat.