• Akad azért olyan gyógyfürdő, ami még egy áremelést követően is kimondottan baráti árakon látogatható.

  • Jó példa erre a Hajdúnánási Gyógyfürdő, ahol a szezonális belépőárak bevezetésével együtt a medencekínálat is bővül.

Sokat szoktuk itt ajánlgatni Hajdú-Bihar megye egyik jó kis fürdőjét, a Hajdúnánási Gyógyfürdőt és nem véletlenül. Ennek az oka, hogy kimondottan jó ár-érték arányú szolgáltatást nyújtanak.

Azért emlegetjük már megint ezt a fürdőt, mert május 27-én, azaz ezen a héten pénteken megnyitják a nyári főbejáratukat, ezzel pedig elindul náluk is az idei strandszezon. Ez azt jelenti, hogy szinte már teljes lesz a medencekínálatuk. Magyarán az egész évben elérhető termálmedencéken, élménymedencén, szaunaparkon kívül nyitva tart a csúszdás tanmedence, mindkét kinti gyógymedence, a pancsolómedence is. A hétvégén már csak a hűvösebb vizű sportmedence nem fog üzemelni, a korábban közzétett ütemterv szerint ennek a nyitása június 17-én várható.

Ezzel párhuzamosan péntektől életbe lépnek a gyógyfürdő szezonális jegyárai. Sok esetben ez kellemetlen téma tud lenni, de Hajdúnánáson még a megemelt jegyárak is egész kedvezőek. Csak három példát említve, a felnőtt napijegy ára 1700 forintról 2000 forintra, a diák és nyugdíjas jegy ára 1500-ról 1700 forintra, a 3-14 évesek gyerekbelépőjének az ára pedig 1100-ról 1300 forintra nő.

Azért aki figyeli a fürdők jegyárainak alakulását, az tudja, hogy ilyen medencekínálat mellett ezek nagyon baráti árú belépők. (Nézzék meg, hogy Budapesten egy kisebb, a szezont három medencével indító termálstrand milyen árakat kínál). A városkártyával rendelkező hajdúnánási lakosoknak pedig még ezekből az árakból is kedvezményt biztosítanak. A teljes új árlistát már megnézhetik a fürdő weboldalán, vagy Facebook oldalán.