• Ezen a héten több helyen is tartanak éjszakai fürdőzést, valamint különleges szaunaszeánszokat.
  • A hétvégén Igalon és Zalakaroson is egész napos tavaszköszöntő programok lesznek a termálfürdőben.

Budapest-Aquaworld: ezen a hétvégén is lesznek tematikus napok az élményfürdőben, szombaton Hawaii Napon, vasárnap Indiános Napon lehet részt venni. A vízi vetélkedőket, játékokat, tornákat és gyerekfoglalkozásokat mindkét nap 10-től 18 óráig tartják. Április 17-én, azaz most pénteken rendezik a Splash medencés fürdő partyt. A fürdőbuli 22 órától veszi kezdetét és a korábbi Splash éjszakai fürdőzésekhez hasonlóan most is indulnak ingyenes buszjáratok a Nyugati pályaudvartól. A fürdő irányába 21, 22 és 23 órakor. Visszafelé 01:30, 02:30 és 03:30-kor.

Aquaworld éjszakai fürdőzésDebrecen: ezen a héten is minden nap délután szaunaszeánszokat tartanak az Aquaticumban. Április 18-án (szombaton) vízi aerobik lesz a hullámmedencénél. Szintén ezen a napon tartják az éjszakai fürdőzést is, ahol 19 órától éjfélig lehet pancsolni.

Harkány: április 18-án és 19-én szaunafelöntések tartanak a fürdőben. Szombaton kókuszos-mandarinos, vasárnap eukaliptusz-citromos lesz a felöntés.

Igal: a tavaszi feltöltődés jegyében tartanak programokat április 18-19-én az Igali Termálfürdőben. Ebből az alkalomból szabadtéri jógázással, kézműves- és biotermékek bemutatójával, reflexológiás és energetikai kezelésekkel, szaunaszeánszokkal és szépészeti tanácsadással várják a fürdővendégeket.

Makó: pénteken és vasárnap különleges szaunaszeánszokat tartanak a Hagymatikumban, valamint áprilisban is folytatódik a fürdő „masszázs kedd” akciója. Ennek keretében a hét második napján 50 százalékos kedvezménnyel próbálhatók ki egyes masszázsok és kádfürdők. Holnap a 30 perces svéd és aroma masszázs, a kávés masszázs, valamint a vörösboros fürdő lesz akciós.

Tamási: ezen a héten pénteken szaunaestet, szombaton pedig Giga-Mega fény- és habpartyt tartanak a Tamási Termálfürdőben.

Tiszakécske: szezonzáró szauna maraton lesz a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben, ahol 11 órától kora estig tartanak a szaunaszeánszok. A vendégeknek szaunalepedőt, egy 0,5 literes ásványvizet, valamint teát, gyümölcslevet és csokoládét is kapnak. A nagy érdeklődés miatt viszont ajánlott az előzetes feliratkozás a szaunaszeánszokra, amit a szaunavilág recepcióján lehet megtenni.

Zalakaros: szombaton és vasárnap tavaszköszöntő családi napokat tartanak a Zalakarosi Termálfürdőben. Itt találja a részletes programot:

Április 18. (szombat):
9:30-16:00 – „Nyaral a család” rajzverseny (Fedett gyermekvilág)
10:30 – Aquafitness (Élményfürdő)
11:00 – Kreatív foglalkozás: tulipán-, rózsa hajtogatás,virágos ablakdíszek készítése (Fedett gyermekvilág)
13:00 – Családi activity (Fedett gyermekvilág)
14:00 – Csúszdaverseny (Fedett gyermekvilág)
15:00 – Alakformáló torna (Fitness terem)
15:30 – Aquasalsa (Élményfürdő)
16:00 – Szülő-gyermek lufi tánc (Fedett gyermekvilág)
16:30 – Rajzverseny eredményhirdetése (Fedett gyermekvilág)

Április 19. (vasárnap):  
10:30 – Aquafitness (Élményfürdő)
11:00 – Kreatív foglalkozás: tulipán-, rózsa hajtogatás, virágos ablakdíszek készítése (Fedett gyermekvilág)
13:00 – „Rongyrázás”-családi logikai vetélkedő (Fedett gyermekvilág)
14:00 – Családi vízi viadal (Fedett gyermekvilág)
15:30 – Aquasalsa (Élményfürdő)
16:00 – Mini diszkó (Fedett gyermekvilág)