• A húsvéti felfutás után ezen a héten kissé megcsappan a termálfürdők által kínált programok száma, de még így is lehet találni  érdekességeket.
  • Több helyen is lesznek szaunaszeánszok, a Hagymatikum Fürdőben pedig tavaszköszöntő programot tartanak.

Budapest-Aquaworld: az élményfürdőben ma még tart a húsvéti/tavaszi szüneti programsorozat. Viszont ezen a hétvégén (április 11-12.) is érdemes ellátogatni az élményfürdőbe, hiszen szombaton Bongó Nap, vasárnap pedig Flúgos Futam Nap lesz. Ez a két elnevezés tematikus játékos vetélkedőket és gyerekfoglalkozásokat takar. Aki szereti az éjszakai fürdőzéseket, annak pedig már érdemes készülődnie, hiszen jövő pénteken (április 17.) ismét megtartják a Splash éjszakai fürdőzést.

Debrecen: ezen a héten minden délután tartanak szaunaprogramokat az Aquaticumban. Április 11-én pedig vízi aerobik is lesz az élményfürdő hullámmedencéjénél.

Harkány: április 11-én és 12-én szaunafelöntések tartanak a fürdőben. Szombaton levendulás-narancsos, vasárnap vaníliás-mentás lesz a felöntés.

szaunaMakó: tavaszköszöntő program lesz április 11-én a Hagyamtikumban. Ezen a napon éjjel 2-ig lesz nyitva a termálfürdő. Továbbá a következő programokkal várják a vendégeket:

12:00 – Kreatív foglalkozás gyerekeknek
16:00 – Húsvéti tojásvadászat
16:30 – Játékos vízi gyerektorna
17:00 – Sztárvendég: United
18:00 – Locsolóvers-mondó verseny, lufi hajtogatás
19:30 – Éjszakai vízi disco az élménymedence térben
19:30 – Habparty a beltéri termálmedencében

(Nem, nem írtuk el, mi sem teljesen értjük, de tényleg ezen a héten tartanak húsvéti tojásvadászatot és locsolóvers-mondó versenyt, legalábbis így hirdették meg – szerk.)

Tamási: április 10-én, pénteken szaunaestet tartanak a termálfürdőben.