• Gyerekfoglalkozásoktól és táncbemutatóktól kedve a veteránautós szépségversenyig sokféle program lesz ezen a héten is a termálfürdőkben és az üdülőhelyeken.
  • Debrecenben babúszást is tartanak.

Budapest-Aquaworld: ezen a hétvégén is lesznek tematikus napok az élményfürdőben, szombaton (április 25.) szuperhősös napot, vasárnap (április 26.) Disney napot tartanak. A vízi vetélkedőkön, játékokon, tornákon és gyerekfoglalkozásokon mindkét nap 10-től 18 óráig lehet részt venni.

Cserkeszőlő: szombaton a gyógyfürdőben is megünneplik a tánc világnapját. Ezen a napon este 10-ig tart nyitva a fürdő, 13 órától több táncegyüttes bemutatóját is meg lehet tekinteni, 14 órától pedig kreatív foglalkozások lesznek.

Debrecen: ezen a héten is minden nap délután szaunaszeánszokat tartanak az Aquaticumban. Április 25-én (szombaton) vízi aerobik lesz a hullámmedencénél. Mindezeken felül minden kedd délután és minden péntek délelőtt babaúszást is szerveznek a fürdőben. A babaúszás előnyeiről ebben a cikkünkben is olvashat.

Egerszalók: április 25-én új tengópályát adnak át Egerszalókon a Dózsa György út 2. szám alatt. Ebből az alkalomból programokat is szerveznek a gyerekeknek: lesznek buborékfújók, meseszínház és közös diófa ültetés.

Harkány: szombaton és vasárnap szaunafelöntések tartanak a fürdőben. Szombaton mentás-citromfüves, vasárnap narancs-citromos lesz a felöntés.

Hévíz: a népszerű üdülőhelyen az előttünk álló és a következő hétvégén is a régi időket fogják idézni. A mostani hétvégén veteránautós szépségversennyel, a május elsejei hosszú hétvégén pedig a Boldog Békeidők Hévíze című programsorozattal. Mindkettőről részletesen olvashat korábbi cikkünkben.

Lotus Retro HévízMakó: áprilisban is folytatódik a fürdő “masszázs kedd” akciója. Ennek keretében a hét második napján 50 százalékos kedvezménnyel próbálhatók ki egyes masszázsok és kádfürdők. Holnap a 30 perces svéd és aroma masszázs, a 30 perces tibeti mézes masszázs, valamint a parajdi sós kádfürdő lesz akciós.

Tamási: péntektől vasárnapig szaunás programok lesznek a termálfürdőben.