• Családi programokkal, sztárfellépőkkel, esti fürdőzésekkel készül számos fürdő a húsvéti hosszú hétvégére.

  • Az egyik termálfürdő a belépőjegyekre vonatkozó akciót is hirdetett.

Cegléd: március 30-án medencés nyuszi buli lesz 20 óra és éjjel 2 között a Ceglédi Gyógyfürdőben. Az este folyamán a legjobb retro, club és dance slágerekkel várják a fürdőzőket. Az esti belépőjegy ára 4000 forint.

Celldömölk: a tavaszi tanítási szünet idejére szóló akciót hirdetett a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő. Március 28. és április 7. között minden 14 év alatti gyerek esetén egy gyerekbelépőt ajándékba adnak. Az ajándék belépőjegy 2024. augusztus 31-ig használható fel.

Hajdúszoboszló: több programmal is készül húsvétra a Hungarospa fürdőkomplexum. Pénteken, szombaton és vasárnap 14 órától Miki Mini Party lesz az Aqua-Palace élményfürdőben. Szombat délután szaunaszeánszokkal várják a vendégeket, szintén a fedett élményfürdőben. Vasárnap 14 órától táncegyüttes lép fel a gyógyfürdőben. Hétfőn pedig csokitojásokat osztogatnak a fürdő bejáratainál.

Igal: március 31-én, vasárnap délután zenés fürdőzés lesz az Igali Gyógyfürdő kültéri termálmedencéjénél. 15 órától itt egy sztárvendég, Márió is fellép. Április elsején, hétfőn arcfestéssel, csillámtetoválással, lufi hajtogatással és kézműves foglalkozásokkal várják a gyerekeket. Délután családi tojáskereső verseny lesz, valamint medencebált is rendeznek a külső termálmedencénél.

Igali Gyógyfürdő húsvét

Martfű: március 29-én, pénteken éjszakai fürdőzést rendez a Martfű Termál Spa. A 20 órakor kezdődő zenés programra a belépőjegy 4000 forintba kerül, amiből 1000 forint lefogyasztható a fürdő büféjében.

Miskolctapolca: március 30-án, szombaton éjszakai fürdőzést tartanak a Miskolctapolca Barlangfürdőben. A 18:30 és 22:30 közötti program idején a vendégek szaunaesten is részt vehetnek. Az esti fürdőbelépő 4100 forintba, a szaunaestre is érvényes jegy 5650 forintba kerül.

Ráckeve: a húsvéti hosszú hétvégére, sőt a tanítási szünet egészére is számos programmal készül az Aqua Land Termálfürdő. Ezek közé tartoznak szaunaprogramok, aquafitness, éjszakai vízi mozi a szünidő minden egyes napján. A fürdő kínálatáról ide kattintva talál további információkat.

Tótkomlós: március 30-án, azaz most szombaton éjszakai fürdőzést rendeznek a Rózsa Gyógyfürdőben. A 19:00 és 23:30 közötti programra a belépőjegy 2000 forintba kerül, ami a wellness használatot is magában foglalja.

Néhány termálfürdő nem lesz nyitva húsvétkor. Itt olvashat róluk.