• Egyes gyógyfürdők egész kedvező gyógyászati akciókat kínálnak, bár már nem sokáig.

  • Ezen felül több fürdőben napi és nyugdíjas kedvezmények is elérhetők.

Agárd: érdemes tudni, hogy május 13-ig még érvényes az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő februárban indult gyógyászati kedvezménye. A 60 darab kezelésből álló támogatott gyógyászati csomag ára egyben 78 ezer forintba kerül, gárdonyi, agárdi, dinnyési lakosoknak pedig csak 72 ezer forintba. Ennek keretében a medencefürdő, valamint három fürdőkezelés vehető igénybe egy-egy napon.

Celldömölk: április elejétől a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő jelentős kedvezményt biztosít a helyi lakosoknak. Számukra a felnőtt napijegy 1900 forintba, a nyugdíjas belépő 1500 forintba, a gyermekjegy 1200 forintba, a szaunajegy pedig 800 forintba kerül. Jövő héttől pedig újra érvényes a fürdő – mindenki által igénybe vehető – szerdai és pénteki akciója: ezeken a napokon a felnőtt napijegy 1900 forintba, a nyugdíjas belépő 1500 forintba kerül.

Gyomaendrőd: április végéig még igénybe vehető a Liget Gyógyfürdő fürdőgyógyászati csomagja. Aki teheti, annak érdemes ezzel élni, ugyanis 60 kezelés esetén az egy kezelésre jutó költség mindössze 200 forint. Azaz a fürdőkúra egy napra (napi 4 kezelés) csak 800 forintba kerül. A gyógyfürdőben medencefürdőből, masszázsból, víz alatti vízsugármasszázsból (tangentor), szénsavas fürdőből, víz alatti csoportos gyógytornából, iszappakolásból áll a gyógyászati kínálat.

Gyógyvizes medence a gyomaendrődi Liget Fürdőben

Hajdúnánás: március vége óta egy keddi kedvezményt kínál a Hajdúnánási Gyógyfürdő. Egy teljes árú belépő megvásárlása esetén egy további belépőt 50 százalékos árengedménnyel lehet megvásárolni. A napijegyekre vonatkozó akció visszavonásig érvényes.

Karcag: április 5-én, most pénteken éjszakai fürdőzést rendeznek az Akácliget Fürdőben. Belépésre 22 óráig van lehetőség, a kapuzárásra pedig éjfélkor kerül sor. Az esti fürdőzés idején a kinti gyógymedencék állnak a vendégek rendelkezésére.

Nyírbátor: április végéig még elérhető a Sárkány Wellness és Gyógyfürdő hétköznapi akciója. Ez azt jelenti, hogy a napi belépők és a wellness belépők árából hétköznapokon 50 százalékos árengedményt biztosítanak.

Sárvár: a tanítási szünet miatt ezen a héten nem volt érvényes, de a jövő héttől újra elérhető a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő keddi nyugdíjas akciója. Ez azt jelenti, hogy az ONYFI igazolvánnyal rendelkező vendégek keddenként mindössze 1900 forintért válthatnak napi belépőjegyet.

Vásárosnamény: április 6-án, szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Szilva Termálfürdőben. A 20:30-tól fél 1-ig tartó programra az esti belépőjegy 2500 forintba kerül.