• A szokatlanul meleg időben akár egy esti szabadtéri fürdőzés is kellemes lehet.

  • Szerencsére a héten több fürdőben is éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket, de belépőjegyes akcióra is akad példa.

Balmazújváros: esti fürdőzéssel egybekötött éjszakai szaunázással készül április 13-ra a Kamilla Gyógyfürdő. A 20:30 és 00:30 közötti programon való részvételhez előzetes regisztráció szükséges (a fürdő elérhetőségét megtalálja a honlapjukon). A szaunaestre 6000 forintba kerül a belépőjegy.

Eger: az V-ös számú élménymedence karbantartásával várhatóan vasárnapra végeznek. Emiatt most szombaton, április 13-án jelentős kedvezményt kínál az Egri Termálfürdő: a strandbelépők 3800 forint helyett 2500 forintba kerülnek ezen a napon.

Kaposvár: április 13-án Neon Party néven zenés éjszakai fürdőzést tartanak a Virágfürdőben. Az este folyamán szaunaszeánszok is lesznek. Az esti belépők ára egész kedvező, hiszen az felnőtt jegy 2750 forintba, az ifjúsági és nyugdíjas belépő 2050 forintba kerül. Az előbbi két jegytípus ára szaunahasználattal együtt 4400 és 3400 forint.

Miskolctapolca: ezen a hétvégén – április 13-án – éjszakai fürdőzéssel várja vendégeit a Miskolctapolca Barlangfürdő. A 18:30 és 22:30 közötti fürdőzés idején szaunaszeánszokat is tartanak. Az esti fürdőbelépő ára egységesen 4100 forint, a szaunaestre is érvényes belépőjegy ára pedig 5650 forint.

Ráckeve: az Aqua Land Termálfürdőben minden héten esti medencés mozizással is várják a vendégeket. Ezen a héten csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap is lesz esti filmvetítés a Caracalla medencénél. A héten mindegyik nap a Gémesi Csanád kardvívóról szóló dokumentumfilmet is bemutatják. A teljes heti filmkínálatot megtalálják a fürdő honlapján.

Sárvár: április 13-án éjszakai fürdőzés lesz a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. A 18 órakor kezdődő és éjjel 1 óráig tartó programra 3900 forintba kerül az esti belépő. A napijegyes vendégek 1900 forintért válthatnak kiegészítő belépőt az éjszakai fürdőzésre.

Szigetvár: most szombaton, április 13-án éjszakai fürdőzés lesz a Szigetvári Gyógyfürdőben. A 19 és 23 óra közötti fürdőzésre 3200 forintba kerül a belépő, de a Szigetvár kártyával rendelkezőknek csak 1920 forintot kell fizetni. Fontos információ a gyógyfürdőbe látogatóknak, hogy április 16-án, jövő kedden karbantartás miatt zárva lesznek. Ugyanakkor a gyógyászati kezelések majd ekkor is igénybe vehetők, valamint a tanuszoda is üzemelni fog.

Tiszakécske: április 13-án éjszakai fürdőzést tartanak a Barack Gyógy- és Élményfürdőben. A vendégeket zenés programmal, szaunaszeánszokkal, éjszakai filmvetítéssel várják. A fürdő ezen a napon éjfélig lesz nyitva.

esti fürdőzés a tiszakécskei Barack fürdőben

Mostanában sok fürdőben van/lesz karbantartási szünet. Erről itt olvashat további részleteket.