• 220 éve építették az első fürdőépületet Hévízen, ebből az alkalomból többféle programot tartanak szombaton. Lesz kacsavadászat is.

  • Bükfürdőn Családi Napot tartanak, Igalon pedig Arab Est lesz.

Budapest-Aquaworld: a budapesti élményfürdő augusztus 23-ig, “Bongo Wonderland” néven állandó gyermekprogramokat kínál. Ezek közé tartozik a légvár, trambulin, kézművesház, valamint külön animációs programok a hétvégékre és a hétköznapokra. A szabadtéri játszóparkban lévő játékok használatát a belépő már tartalmazza.

Bükfürdő: szerdától szombatig ingyenes animációs foglalkozásokat tartanak a Sportparkban. Ez minden nap késő délután a legkülönfélébb programokat jelenti: gyerekkuckót, nordic walking oktatást, sportversenyeket, kerékpártúrát.

Augusztus 9-én, azaz vasárnap családi napot tartanak a fürdőben: játszóházzal, kézműves foglalkozásokkal, íjászkodással, lufis játékkal, csúszdaversennyel, búvárkodással várják a vendégeket. A nap sztárvendége Szandi lesz.

Debrecen: az Aquaticum élményfürdőben augusztus 8-án délután ingyenes vízi aerobikot tartanak a hullámmedencénél. Szintén ezen a napon gyerekprogramok is lesznek: délelőtt kreatív foglalkozások, este pedig lufihajtogatás.

Hajdúszoboszló: július 3. és augusztus 22. között zenés éjszakai fürdőzésen lehet részt venni minden pénteken, szombaton és vasárnap. A strandfürdő szombati éjszakai fürdőzésén sztárvendég is fellép: Gájer Bálint. Az éjszakai fürdőzésre 1500 forintért váltható belépőjegy.

Harkány: augusztus 7-9. között babás-mamás programokat tartanak a fürdőben. A három nap alatt kézműves foglalkozásokkal, játékokkal, zenés tornával várják a gyerekeket és szüleiket.

Hévíz: a Zenés Nyári Esték rendezvénysorozat keretén belül augusztus 4-én – 19 órától – a Wohner Dóra Quintett ad koncertet a Festetics téren.

Idén lesz 220 éve, hogy megépítették az első fürdőépületet Hévízen. Ebből az alkalomból augusztus 8-án különleges programokkal várják a vendégeket:

– 12:20-kor 220 sárga gumikacsát engednek a tóba, ezekből 22 egy-egy ajándékcsomag átvételére jogosítja a szerencsés megtalálókat.

– Ezen a napon 2220 forintba kerül (2600 helyett) egy 3 órás belépőjegy a Tófürdőbe.

– A gyerekeket 3D kocka kirakó és fotófal várja.

– 10, 14 és 16 órakor Hévíz Anno körbevezetést tartanak a Tófürdő főbejáratától indulva. (Nem feltétel a belépőjegy vásárlása).

Hévíz TófürdőIgal: augusztus 8-án az Igal Nights rendezvénysorozat keretén belül az Arab Est következik. Ezen a napon éjfélig tart nyitva a fürdő, 21 órakor pedig arab hastáncos show veszi kezdetét. Mindezek mellett szaunaszeánszokkal és aqua zumbával is kedveskednek a vendégeknek.

Komárom: Egészség Napot és főzőversenyt tartanak ezen a szombaton a Brigetio Gyógyfürdőben.

Makó: augusztusban is folytatódik a fürdő “masszázs kedd” akciója. Ennek keretében augusztus 4-én a 30 perces svéd masszázs, a 30 és 50 perces aroma masszázs, valamint a Kleopátra fürdő vehető igénybe 50 százalékos kedvezménnyel.

Miskolctapolca: augusztus 22-ig minden szombat este éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket a Barlangfürdőben. A program 20 órától éjfélig tart, a belépőjegy pedig 2500 forintba kerül.

Tiszakécske: Varázslatos Nyári Napok lesznek szombaton és vasárnap a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Szombaton bűvész-show-val várják a vendégeket, vasárnap pedig a Hevesi Happy Band ad koncertet.

Zalakaros: a “Mesés-Zenés napok Lollóval és Bernie-vel” című rendezvénnyel várják augusztus 7-9. között a termálfürdő vendégeit. Ez az aquafitnesztől kezdve a mesekvízen, arcfestésen át a mini diszkóig sokféle programot takar.